Изтече ЗАПИС На Цвета ПКП, в Който РАЗПАЛЕНО ОТКРОВЕНИЧИ За БОЙКО С Приятелка
Вероятно няма българин, който да не е чувал прословутия запис на Бойко Борисов, в който Баце говори цветущо за Цвета Караянчева. Помним много добре и светкавичния брифинг на Бойко след това, където беше довлякъл цялата ГЕРБава Шайка зад себе си и се оправдаваше безкрайно, обвини президента Румен Радев, че го следял с дрон, гушна и намляска разтревожената ПКП. А самата ПКП после пък публично защити Баце за думите като каза, че не бил ги казал той, биля си сложи на профилната снимка във ФБ едно „#Аз вярвам на Бойко Борисов“ … е, това беше публичното й изявление, а ето че изтече запис на ПКП, в който говори разпалено за Баце

Изтече ЗАПИС На Цвета ПКП, в Който РАЗПАЛЕНО ОТКРОВЕНИЧИ За БОЙКО С Приятелка
Изтече ЗАПИС На Цвета ПКП, в Който РАЗПАЛЕНО ОТКРОВЕНИЧИ За БОЙКО С Приятелка

Ето какво казват някои от възторжените фенове на ПКП:
– Скрийте е тая кърджалийска че вече ми се повръща от нея
– Май реално е едно друго лице където слънце не грее. Освен това конкурира успешно и ментора си във всички нелицеприятни определения една малка част от които са лицемерие, непукизъм проЗтотия та даже и поцинкованата кофа се загрозява на нейната кратуна..
– Истинските българи се гордеят. Със Караянчева…..
– Караянчева, не се ли срамуваш? Българският народ се срамува от теб!
– Когато в Герб използват думата „народа или хората“ те правят и показно на постигнато нещо добро за българите,би било възпитано всеки да изразява само своето мнение,а не на група хора или нацията ни и освен това щом говорите за кражби и злоупотреби в Герб,побързайте да дадете достоверните си факти на прокуратурата,а не във фейса!
– Държавата ни е последна не само в Европа по всички показатели, освен корупция, бедност и смъртност, където сме лидери.Доказано вече с официални документи. Къде е това развитие…като си заминат Тиквите ще разбереш, че имаме дългове, колкото не струва самата държава
– Голям резил си Цвето ! Ай, сиктир вече, че ни писна от теб !
– Това си беше жива излагация и простотия.С право и лепнаха партизанското име ПКП.
– Тая селянка да се прибира в Кърджали и да не се появява в София и парламента….
– не е селянка. Селяндурка. Селяните си гледат работата и не се занимават с несвойствени неща
– Тая проста кърджалийска П ка заслужава бой по П ката с черпака
– Каквато партията, такова и лицето, ПКП!
– Какъв срам при нея, какво достойнство , тя не разбира значението им!!! затова и подхожда кофата на на кухата лейка!!!!
– Когато си заминат отвратените, остават отвратителните. Р. Ралин
– Това, както и цитирам „Онуй“ е пошло, проява на просташки вкус и може да впечатли хора с коефициент на интелигентност колкото на една щастлива кокошка.
– Тази ПКП погази пред цяла България личното си достойнство и чест.Вместо да се скрие ,че и се подиграва цяла България ,тя пак с рогата е напред.
– Щом ПКП-то е лицето на ГЕРБ, горко им
– Не съм чула за друго правителство /освен Бойковото/, с което народа си прави такава гавра, а то се облизва и……продължава да краде. Не съм чула за друг такъв заспал народ, който си мисли, че като драска във фейсбоок ще подобри живота си. С няколко думи – бедните и гладните се подиграват на преялите и богатите.
– Това лицето и ли е, или задника? Грозна и проста. ГЕРБ са боклуци
– Уникална ПКП ! Даже се харесва да е Такава ! Простотията е доста много в Герболандия !!

(ОБЩО - 356 899, Днес - 1)