ИЗГЛЕДАЙ – В София ПОКАЗЕН COVID-19 АРЕСТ !! Снимащият Видеото ЗАПЛАШЕН с АРЕСТ !!
COVID-19 истерията става все страшна у нас ! Тези дни станахме свидетели на смъртта на двама български граждани на стълбите пред болница, починали от престъпното нехайство на някои други българи ! След тази трагедия пък, главните виновници за потресаващия случай и за грозното състояние на здравеопазването ни и на държавата ни, се изтипосаха по телевизора да дават брифинги и да ни обясняват, че за това състояние сме виновни ние, гражданите на Република България, а не те, наглите крадци и престъпници !
Е ? Ние ли сме виновни за всичко ? Със всяване на страх, паника и ужас ли ще ни оправят те ? Вижте това видео и си правете изводи …

ИЗГЛЕДАЙ – В София ПОКАЗЕН COVID-19 АРЕСТ !! Снимащият Видеото ЗАПЛАШЕН с АРЕСТ !!
ИЗГЛЕДАЙ – В София ПОКАЗЕН COVID-19 АРЕСТ !! Снимащият Видеото ЗАПЛАШЕН с АРЕСТ !!

Източник: ФБ/Милена Савова

След като изгледате видеото, какво е мнението ви ? Дали арестуваният нарочно е без маска и така провокира гражданите и полицията ? Дали пък не е имал възможност да си купи предпазна маска за лицето ? Дали пък е искал да си купи и сложи маска, но не е намерил ? А дали е намерил от къде да си купи маска, но пък нее имал никакви пари в себе си и затова е без маска в метростанция Сердика ?

А какво мислите за поведението на полицаите ? Доколкото се разбира от клипа, те арестуват този мъж, защото е без маска в метрото. Ако е така – има ли заповед, която да ни задължава на това място задължително да носим предпазна маска срещу коронавирус ? Заповедите не задължаваха ли само в закрити помещения да сме с маски, а и на открити, но само, където има струпване и близост на хора – по опашки например ? От видеото сякаш се разбира, че причината за ареста е неносене на маска … Дали само това е причината за ареста ? Или и с нещо  друго се е провинил този мъж ?

А как да си обясним агресивното поведение на двамата полицаи срещу снимащия видеото ? И даже това е жена. В края на клипа се вижда как полицай се втурва към жената, посяга към гърба си и май че от там взема белезници, за да арестува жената, която е заснела видеото с ареста на мъжа …

Реакциите на гражданите в социалната мрежа:
– Ужас
– На този и без маска си му личи, че е масов убаец,жесток престъпник и всичко за което трябва ца да го съдят и вкарат до живот…..
Колко сте жалки и безмозъчни ….
– Искате по големи заплати защо? Защото сте с народа България или с бойко и мафия?Ами няма пари те са от нас и няма да има за вас. Или с нас или без вас все тая.Радев е човека разберете го Българи.
– Синхронизирайте си телефоните с гугул или айллауд за да не могат да изчезнат клиповете ако чупят телефони. Те толкова си могат 😉
– А защо ли не арестуваха ,,Джамбо бомбаджията,, то неговото си беше престъпление , ама няма оправия!!!

(ОБЩО - 16 909, Днес - 1)