ЗАПИСЪТ в Който Радостин Василев ЗАПЛАШВА ДЕПУТАТКА От ИТН – Те Го Дават НА ПРОКУРАТУРАТА
Много бързо се случи предричаното от мнозина и очаквано събитие – отцепване на депутати от парламентарната група на Има Такъв Народ.
Слави Трифонов заяви: „Днес чух няколко пъти, че аз съм мафията. Казаха го министър-председателят Кирил Петков, министърът на финансите Асен Василев и – не знам като какъв да го определя – Радостин Василев. Съгласен съм, че в България всеки може да каже всичко за всеки, но трябва да носи отговорност за думите си. Навремето осъдих жълтите вестници заради лъжите им. Спечелих всички дела. Сега ще заведа дела срещу Кирил Петков, Асен Василев и Радостин Василев за техните лъжи и внушения. И, разбира се, ще ги спечеля. А сега вижте пресконференцията на “Има такъв народ”, която завърши преди малко. Срещу лъжите и клеветите стоят фактите.“

ЗАПИСЪТ в Който ЗАПЛАШВАТ ДЕПУТАТКА От ИТН – СЛАВИ ЩЕ СЪДИ КИРЧО и КОКОРЧО
ЗАПИСЪТ в Който ЗАПЛАШВАТ ДЕПУТАТКА От ИТН – СЛАВИ ЩЕ СЪДИ КИРЧО и КОКОРЧО

– КП каза, че ,,днес мафията загуби коалиционен партньор“, т.е. те са мафията!
– Славчо, ами ако почнем ние да те съдим,че за трети път продаваш гласовете ни като не спазваш обещанията си. Милионите ти не могат да обогатят бедната ти душица.Жалък си и със заплахите ,и с наглостта си, и с приятелите си/не знам дали ги имаш/ ,просто си на дъното.
– Предателите са други не Слави да бъдем точни едни марионетки от ДъБъ или бързо забравяте и вие къса паметта!
– ЛЕЛЧЕ ОТНАСЯЙ СЕ С УВАЖЕНИЕ КЪМ ГОСПОДИН ТРИФОНОВ! НЕ СИ НА БОСТАНА 😏
– ми съди го ма!Кой те е спрял?
– Силата е в истината ,а предателите първо не уважават себе си.
– Слави всичко с времето си ще се докаже кой крив кой прав.Много се плюе по вас защото много пречите на някои,а Кирчо тъпото и Кокорчо си личи от километър че са лъжци и дупедавци.Дано народа го осъзнае.Ако имахме истински главен прокурор нещата нямаше да са така
– Добре, че предателите се махнаха, те са срам за всички ни!
ПОДКРЕПА ЗА СЛАВИ И ИТН 👍👍👍
– Аз съм с вас ИТН. Подкрепям ви и ви ВЯРВАМ. Много се надявам българите много точно да анализират всичко, което се случва и да гласуват за България на следващите избори.

 

(ОБЩО - 5 593, Днес - 1)