ШОК За СЛАВИ С Въпрос За ИНТИМНИЯ Му ЖИВОТ И Христо Иванов
След свалянето на Иван Гешев, длъжността на Главния Прокурор бе заета от досегашния му заместник и отскорошен враг Борислав Сарафов.
Лидерът на „Има Такъв Народ“, Слави Трифонов, реагира с пост във Фейсбук, доста хапливо, даже и подигравателно към партията на Кирил Петков и Асен Василев – „Продължаваме Промяната“ и най-вече към Христо Иванов.
Ние ви показахме с видео целия пост на Слави и може да го изгледате тук – СЛАВИ ТРИФОНОВ Сложи ХРИСТО ИВАНОВ Във ФИЛМ ЗА ВЪЗРАСТНИ (18+) Като СНЕЖАНКА. Постът предизвика буря от реакции, последва и ДИРЕКТЕН ШОКИРАЩ ВЪПРОС към Слави …

ШОК За СЛАВИ С Въпрос За ИНТИМНИЯ Му ЖИВОТ И ХРИСТО ИВАНОВ
ШОК За СЛАВИ С Въпрос За ИНТИМНИЯ Му ЖИВОТ И ХРИСТО ИВАНОВ

Коментарите:

– КОЙ свали Борисов от властта???
ДБ-ТАТА направиха така че Б.Б. да се изпере и в последствие отрочето им ПП-ТАТА , цървули жадни за власт. КОЙ не позволи на ИТН да състави правителство КОЙ ???
– Хората вече се ориентират кой казва истината и кой е бил прав за льжците от ПП , ДБ и всички други. ИТН са нужни на всички ни..
– Дойде момента за втория акъл на българина. Отново настъпи мотиката и сега ще се чуди как да излезе от ситуацията. Ще пита и Слави, нищо че до вчера го плю и залива със словесна помия.
– Какъв сериал би излязъл от всичките тези „Али-бали“!!! Ще има да се чудят драгите зрители е ли е възможно чак пък такива да ги измисля сценариста!? “ Игра на тронове“- „ряпа да яде“…
– „Прост народ, слаба държава“! Слави ги бил предал! Закърнели мозъци!
– Браво бе Слави Хубав материал за филм!
– Това което се случи е като да „таковаш “ собствената си сестра. Може,ама не е редно.
– И ква стана тя, Боко тариката изплува. А като се замисля то не бяха протести, приказки за мафия, затвори и так дале. За съжаление отново много излъгани хора, който се надяваха, че нещо ще се промени. Киро американеца е чао.
– Лавандулата гони комари!
– Театър на абсурда ,, ,,,,,,вече 33 години за съжаление ☹️
– Дори филма е забранен за „юноши “ под 65г.
– Слави Т. Трифонов а нима не ти беше ясно, че това е просто един фарс, правителство на ППДБ, в замяна бат Бойко чист.
– Ако Кристиян Таков беше жив, какво ли щеше да каже на Христо Иванов?
– Гасете лампите и затваряйте това подобие на държава, дай боже Турция ни нападне , и вземе под техен надслон, може и да дръпнем. Не знам !
– „Остроумните“ още да са разочаровани от ИТН и да не разбират за какво иде реч?!?!!!
– Деветото „Жоже“ стана Главен Прокурор! Честито!И да не забравите да „благодарите“ от сърце и душа на #ППДБ за прането и #Промяната
– Тези са решили да ни закрият! След тях потоп. Все пак вината си е наша, ако не бяхме съгласни, щяхме да сме с „тоягите ‘ при тях да им потърсим сметка. Важното е да има ракия и салата!

(ОБЩО - 5 495, Днес - 1)