КИРИЛ ПЕТКОВ и АСЕН ВАСИЛЕВ Отправиха ПОСЛАНИЕ Към ОБЩЕСТВОТО
Новината, че Кирил Петков И Асен Василев правят партия и ще участват на извънредните Парламентарни избори на 14-ти ноември, вече не е новина всъщност.
Само дни след като обявиха тази новина, стана ясно, че официално Партията на Кирил Петков и Асен Василев ще се нарича „Продължаваме промяната“.
Не закъсня и представянето на идеите на „Продължаваме промяната“ пред медиите, излъчено на живо в едноименната Фейсбук страница „Продължаваме промяната“.
Днес основателите на „Продължаваме промяната“ отправиха Послание към Обществото ни, чуйте го …

КИРИЛ ПЕТКОВ и АСЕН ВАСИЛЕВ Отправиха ПОСЛАНИЕ Към ОБЩЕСТВОТО
КИРИЛ ПЕТКОВ и АСЕН ВАСИЛЕВ Отправиха ПОСЛАНИЕ Към ОБЩЕСТВОТО

Източник: bTV

Доста разнопосочни реакции сред гражданите:
– Тези двамата могат да отидат да живеят където си искат по света и да не си причиняват тези кулизии. Но те проявяват някакъв свой патриотизъм и упорстват да останат тук, да спрат корупцията и да подобрят живота на Българина. Но ние сме тарикати и няма да им позволим!
– Искахме промяна. Искаме хубав живот като в другите държави , искаме децата ни да са добре – е незначително как може да се получи. Всичко което ни се предлага ние го плюваме по българщината и затова сме на това дерадже. Искате крадците да си дойдат.сигурно е по добре за нас.
– „Да правиш лява политика с десни методи звучи като „лява ръка- десен джоб“
Ангел Джамбазки
– Трябваше да им създадат легенда и тогава ги пласираха
– Искат мандатоносителят им да нямал предложения за листите! А това беше основния упрек към Слави! Не сте почнали и вече сте непоследователни. Готови сте и с дпс и с герп да работите, с мафията, защо никой сега не вижда дълги ръце? Как може да има толкова заспали хора…
– Кокорко Василев – този откровено има проблеми с центъра и е на хапчета, а и е крадец както разбраха всички и мошеника Петков, ще ми говорят за почтеност. Ей прости народе пак се опитва гнидата Радев да ви пробута пък тези, като не успя с Слави, Манолова и ДееБъ Б. Ако пак се вържете и пак вкарате още мошеници в парламента…, вярно си заслужавате съдбата., да сте в мизерия и никой в Европа да не ни иска, защото точно това ще стане, ако тези всичките селтаци, пишман харвардци и изпечени мошеници чиито конци се дърпат от олигарси и мафия. И на изборите да не мислите пак с оная си работа както предишният път, като избирате.
– ДВА ПРЕКРАСНИ ГЪЛАБА , КОИТО , ДОНЕСАХА МНОГО ХУБАВИ ДЕЛА ЗА БЪЛГАРИЯ , НЕКА ДА ПРОДЪЛЖАТ В ТЯХ ИМА ОЩЕ КАКВО ДА ПОКАЗВАТ АЗ УСЕЩАМ ТОВА ! УСПЕХ МОМЧЕТА
– Айде и тези като Христо Иванов.Ако Бойко го няма биха работили с Герб.Народа казва че не иска правителство с герб бсп и дпс те пак се бутат при тях.A

(ОБЩО - 5 955, Днес - 1)