(ТАТЯНА ДОНЧЕВА) + (НАПИСАЛА НА ЛИСТЧЕ) = СКАНДАЛ В ЕФИР НА ЖИВО
Тази информация е в Интернет от март 2020. Питаме се дали е вярна. И защо повече от година не е написано опровержение ?! Най-малкото, той трябваше да каже, че не е произнася тези думи за Борисов и Стамболов. Всички искаме да каже: „Не съм казвал това“. Просто е.
Бидончева пак сътвори скандал, пак се изложи с твърдение, което въобще не е проверила и го плещи в национален ефир ! Може и да е вярно твърдението й, но е очевидно, че е безсрамна лъжкиня, явно е вярно и това, че е предлагала пари 500К на ПП „Има Такъв Народ“ …

(ТАТЯНА ДОНЧЕВА) + (НАПИСАЛА НА ЛИСТЧЕ) = СКАНДАЛ ! В ЕФИР НА ЖИВО
(ТАТЯНА ДОНЧЕВА) + (НАПИСАЛА НА ЛИСТЧЕ) = СКАНДАЛ ! В ЕФИР НА ЖИВО

Източник: Българска Национална Телевизия

Водещ – Георги Любенов

(ТАТЯНА ДОНЧЕВА) + (НАПИСАЛА НА ЛИСТЧЕ) = СКАНДАЛ ! В ЕФИР НА ЖИВО
(ТАТЯНА ДОНЧЕВА) + (НАПИСАЛА НА ЛИСТЧЕ) = СКАНДАЛ ! В ЕФИР НА ЖИВО

Какво мислят част зрителите:
– Зачерви бузите Дончева и много добре знае, че са глупости от бабикянския сайт, но не се извини!
– Трябва да престанат студията да лансират в ефир татяномутрите!
– Дори да е истина че това ме го е казал,но вьв всяко нещо което се твьрди че е льжа има доза истина.Още не си р обявил кандидатурата и немже да понася критики,ами като стане президент само по червен килим ли ще ходи.Още сега си изпуска нервите а какво ще стане в бьдеще.
– те са рядкост,но гербомутрите са като пиявици ежедневно
– Ега ти самочувствието на този все още неиздигнат кандидат за президент!
– Има защо да има самочувствие,вие познавате ли го или си бръщолевите колкото да не заспите?🤮
– Това че сме „електронно общество сме“, не означава че трябва да смятаме всяко нещо което сульо и пульо сложат в мрежата като вярно и достоверно, или ако не е вярно да се оправдаваме че било „електронно общество“ и да разпространяваме лъжите му без никаква свян и виновност, напротив годпожа всяко нещо което се слага там трябва да се проверява, особенно когато се използва в случаи като Вашия, точно защото често се пишат и разпространяват лъжи, и това на Вас би трябвало много добре да Ви е известно, защото сте съдебен защитник и като такъв няма да тръгнете да се опитвате да вкарвате в съда всяко едно твърдение, което чуете подочуете по седянките в махалата или в автобусите от градския превоз, които имат отношение по делото в което участвате, нали така, ако пък не Ви е известно, попитайте какво да правите в такива случаи, защото е ясно че се опитвате да плувате в мътни за вас води!

(ОБЩО - 370, Днес - 1)