КИРИЛ ПЕТКОВ Каза В Ефир КОЛКО Точно Е БОГАТ
След четири месеца като министър на икономиката в Служебния Кабинет на Стефан Янев, Кирил Петков придоби невиждана популярност и огромна подкрепа в обществото ни. Някои твърдят, че той и колегата му Асен Василев, а и целият служебен кабинет реално не са свършили нищо, а само се хвалят … Все пак, последното социологическо проучване сочи, че 9,1 % от гласовете на предсрочните избори на 14-ти ноември ще бъдат за Партията На Кирил Петков и Асен Василев „Продължаваме промяната“. Мнозина предричат, че този процент ще се увеличи поне двойно. Времето ще ни покаже … През всичките години демокрация у нас, сякаш повечето не харесват успелите българи и хранят много съмнения за произхода на милионите им и има защо … Да чуем Кирил Петков

КИРИЛ ПЕТКОВ Каза В Ефир КОЛКО Точно Е БОГАТ
КИРИЛ ПЕТКОВ Каза В Ефир КОЛКО Точно Е БОГАТ

Източник: Нова ТВ

Какво казаха някои българи:
– Проект след проекта, а след проекта пак проект! Тази глупост наричат политика.
Борбата е за пари, пари и пари. Човешките ценности са само на думи, изречени от пълни и завършени случайници. Жалко само за отиващите на смърт обикновени данъкоплатци с неясен граждански статут, милиони от които ще бъдат отнесени не от нещото с име ковид, а именно от поредните политически еднодневки, които се раждат от проект, съществуват – заради проект и умират в проект. Така са проектирани тези видове.
Лично аз нямам обяснение защо толкова много проектанти се натискат да управляват нашия потъващ кораб и единственото обяснение, което имам е, че те не се возят на него. Да, имитират, че са пасажери на кораб „България“, но всъщност са само имититатори, каквито винаги са били. Стане ли въпрос за ограбване на поредните европейски милиарди, натрупани като дългове на отиващите на смърт, хиените пристигат – усмихнати, добронамерени и допустими. Идват да натъпчат празните си търбуси и да заминат за своя рай, който в никакъв случай не е нашата страна, нито те се чувстват българи. Те са просто „българи от ново време“, които вярват, че имат право да късат месата на родината ни както те решат и по собствени правила, но винаги с як гръб отвън. Никога без външна протекция!
Ще ги преживеем и тези. Очевидно, няма кой да устои срещу тази напаст от харвардски скакалци и лъснати хюмнета, полазили пандемично по нашите земи. Има, обаче, една голяма въпросителна и тя се съдържа във въпроса дали наистина тези същества знаят къде са попаднали!? Според мен не, защото те не само приличат, но и са пълни фантазьори. Епични имитатори на всяко изначално добро, каквито вече сме виждали. Нещо повече – до ден днешен плащаме и ще продължим да плащаме грабежите им.
Не допускайте тексаски скакалци в България. Дори да харесвате насекоми. Николай Марков

(ОБЩО - 2 837, Днес - 1)