КИРИЛ ПЕТКОВ Отива На ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА в Сградата На Парламента ?
Искам да го поканя министър-председателя Кирил Петков в най-демократичната зала – българският Парламент – там, където няма да допуснем мутри, които да заплашват български народни представители, да се яви на детектор на Лъжата и да отговори негов ли е почеркът в бележката и да потвърди смисъла на тази бележка. Каня ви всички Вас да дойдете и това нещо да го отразите публично, за да покажем пред цяла България как изглежда едно предателство. Вижте кой отправи тази покана към премиера Кирил Петков …

КИРИЛ ПЕТКОВ Отива На ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА в Сградата На Парламента ?
КИРИЛ ПЕТКОВ Отива На ДЕТЕКТОР НА ЛЪЖАТА в Сградата На Парламента ?

– Положението с Македония е подобна на самолетите ни.Първо даваме парите,а после,ако дойдат някой божи ден….България определено няма истински приятели.
– Евала Балабанов, покажете им кирливите ризи, и да се махат по най-бързия начин, и тези и предишните хищници на България!!!
– Балабанов се закле че сяда на детектора на лъжата да се види тогава дали бележката е истиска или измислена и да се предприемат мерки за този който е лъгал
– и двамата на детектор и всичко е точно !
– Не подценявайте бележката да не забравяме как Джон Атанасов създаде компютъра☺️
– Министър председателя му е написал бележка ,при положение,че знае какво трябва да прави и ,че го разбира в намеренията му! Очевидно не е така и за целия македонски народ се съди по група националисти които се отразяват в медийното пространство! Същото е отношението и към България заради изказванията ни на лидери на патриотични формации и техните министри при последните коалиционни правителства!
– Дежавю ! Кирил не си е взел поука от Татяна Дончева и бележката с написаното 500 К. От ИТН пазят всички ползвани салфетки и хвърчащи листчета за да ги ползват в подходящ момент по предназначение.
– РСМ е тема в топ 3 за Р България към настоящият момент, ако не бяха енергийната криза и славянските тъпотии щеше и трябва да е тема 1. Независимо от причините и хората , темата е важна за обществено разискване! Каквито и да са от ИТН позицията им по въпроса за РСМ и ПП е правилна и в интерес не само морален, но и ИСТОРИЧЕСКИ за нас българите!
Относно Бойко Рашков, може би най-удачно е да го направят президент на БФС! / то пък там беше с избори- значи да сменя Гонзо!/.

(ОБЩО - 2 990, Днес - 1)