СЛАВИ Пусна УБИЙСТВЕНО ПАРЧЕ в Отговор На ОБИДАТА От ПРОСТО КИРО
След като Слави заяви, че ИТН напуска коалицията, Кирил Петков го обиди публично като го нарече „ЕДИН БИВШ ПЕВЕЦ“ !
Слави Трифонов му отговори като пусна свое и на Ку-Ку Бенд УБИЙСТВЕНО ПАРЧЕ с коментара: „За добро или за лошо не съм бивш – продължавам да пея. Затова сега ще ви пусна една от последните песни, които записахме с колегите от „Ку-ку бенд“. Музиката е дело на две талантиви млади момчета. А този клип, който ви пускам, ни беше изпратен от фенове на музиката на „Ку-ку бенд“. Нито аз, нито те са бивши.“

 

КУ-КУ БЕНД feat. НИКИ и ЛЮБО – АЗ СЪМ / KU-KU BAND ft. NIKI & LYUBO - AZ SUM
КУ-КУ БЕНД feat. НИКИ и ЛЮБО – АЗ СЪМ / KU-KU BAND ft. NIKI & LYUBO - AZ SUM
СЛАВИ Пусна УБИЙСТВЕНО ПАРЧЕ в Отговор На ОБИДАТА От ПРОСТО КИРО
СЛАВИ Пусна УБИЙСТВЕНО ПАРЧЕ в Отговор На ОБИДАТА От ПРОСТО КИРО

Източник: FB/Слави Т. Трифонов

– Дано повече хора го разберат това което казвате.
– Винаги ще ви слушам и уважавам. Този , който ви нарича бивш певец не е наясно къде се намира . Слави излез повреди хората покажи им , че лъжите и обидите които търпиш не са за нищо . Този безличен и лъжлив индивид трябва да се осъзнае , време е. Благодаря ти , че ви има .
– Прекрасни сте мили хора!!!!
Бъдете здрави и обичани!!!!
Дарявайте ни със светлина и радост!!!
– И пак ще пее , важното е че е истински и се надявам пак да го видим по стадионите.
– няма как да подкрепят нещо в момента. И да участват в политиката водена от шарлатаните Асен и Кирил.
– Слави ясно каза,че ще подкрепят точките по социалните програми- за пенсии,за семействата и т.н.Но в момента Киро прави бойкот и не го внася в народното събрание. Така,че не обвинявайте Слави и ИТН.
– Аз не съм от електората на ИТН,както писах по горе,не съм съгласна с тяхната политика да се придържат към запада.Но бих предпочела те да останат в парламента,вместо ГЕРБ,ДБ,ПП,ДПС,БСП.Не можем да не им признаем,че успяха да ни отърват от Бойко и сега от Кирчо.Трябва да сме обективни,не да гледаме само лошото.И между другото,отчетите им това,че тоя Кирчо и Кокорчо щяха да ни довършат,ако не бяха те,изпълниха си обещанията.Има читави хора между тях,както и нечитави,но за Слави знам,че не иска нито власт,нито пари.,за него съм сигурна,че се отдаде на тази кауза,единствено за да се опита да направи нещо добро за държавата ни( друг е въпросът,че политиката не е силната му страна).
– Митинг – концертът на Орлов мост беше страхотен, а никому неизвестният до преди година няма как да Ви обиди! 😁

(ОБЩО - 13 806, Днес - 1)