ВИДЕО – Турчин ОТКАЗАЛ Да Даде 100 евро РУШВЕТ Получава ТОКАТ От БГ КАТАДЖИЯ
Че българските КАТаджии изнудват здраво за рушвети чуждестранните шофьори по нашите пътища, това всички го знаят и съвсем не е от вчера. Те изнудват и българи, но друго си е рушветът да е в евро и то поне стотак. Преди два дни турски шофьор е заснел видео с трафик камерата на камиона си и то е показано по турска телевизия, последвано от разказа на самия шофьор …

ВИДЕО – Турчин ОТКАЗАЛ Да Даде 100 Евро РУШВЕТ Получава ТОКАТ От БГ КАТАДЖИЯ
ВИДЕО – Турчин ОТКАЗАЛ Да Даде 100 Евро РУШВЕТ Получава ТОКАТ От БГ КАТАДЖИЯ

Шофьорът се казва Мухсин Казан, на 52 години е и се е прибирал към Турция, когато се случва въпросното грозно изнудване и насилие над него. Мухсин Казан е изпратил записите от камерите му в турското посолство в България, освен на турски медии, защото този случай е прелял чашата на системното малтретиране на турски шофьори от български КАТаджии. А дали турският шофьор казва истинската причина за агресията на бг полицая, само можем да гадаем …

Отзиви на някои от зрителите в нета:
– Как па така разбра „Ако дадеш 100 евро и няма проблем“, а не разбра нищо друго. Че това не е начина, не е, Но вижте записа, че полицаите го спират докато той е в движение и са спрели пред него, а не с палка, което ми навява на мисълта, че доста вероятно тоз шофьор да е направил чутовна простотия и да е заплашил животите на участниците в движението. И следователно за това е изял тоз шамар.
– Не оправдавам българския полицай! Обаче пък как карат турски шофьори на тирове, ужас! На пътя Добрич-Ген.Тошево един караше по средата на пътя и не даваше възможност да бъде изпреварен, а друг караше на зиг-заг през целия път. Вижте ме кой съм аз с големия камион, пък вие с малките си колички ще се съобразявате с мен. Безобразие!
– Трябва виновните за това да си понесат отговорността. Трябва всеки да се информира къде е границата на тяхните правомощия, да снима и подава жалби. Полицията трябва да си знае мястото както и гражданите и който превиши своите правомощия да понася съответно наказание.
– За жалост това е присъщо поведение в много страни, спрямо чужди граждани, но разбира се, ако е истина, в никакъв случай не оправдава нашите полицаи! Трябва да се държат на ниво с всеки един гражданин, защото те са лицето не само на страната, но и закона!
– Аз като изпреварвам турски ТИР умирам от страх… Представам си шофьора какви ги е вършил, че те турците хич не могат да карат… Не одобрявам шамарите иначе, голяма грешка е…
– Престаплението си остава престапление това е Факт и то видим според делата им законна да се произнесе безпристрастно в случая няма значение кой кой е в случая но обаче въпреки всичко тук се накърнява самоличноста на Човека няма значение ,етнос религиия раса просто е убидно деиствието на човек който трябва да респектира и внася спокойствие и сигорност преди всичко.
– За съжаление никога няма да се изкорени корупцията в България и не само при полицаите…😢…Жалко…много жалко…
– Ето ти резил 😡 Пари за чорба и кафе ще проси! Веднага да бъде порицан, наказан и уволнен!

(ОБЩО - 2 802, Днес - 1)