РАШКОВ ХВЪРЛИ БОМБА ЗА СЕВДА ТВ НА ЖИВО, ТЯ ИЗПИЩЯ В ЕФИР
Тази сутрин министър Бойко Рашков от министерството на вътрешните работи даде обширно интервю НА ЖИВО по въпросите около арестите на Бойко Борисов и съратниците му и около скандала със заведено от Прокуратурата досъдебно производство срещу Асен Василев. На въпрос какво е намерено в домовете на арестуваните Бойко Рашков каза, че дефакто не са намерени директни доказателства срещу тях, буквално взриви бомба с казаното за Севда ТВ, а тя до минути пропищя в ефир …

РАШКОВ ХВЪРЛИ БОМБА ЗА СЕВДА ТВ НА ЖИВО – ТЯ ИЗПИЩЯ В ЕФИР
РАШКОВ ХВЪРЛИ БОМБА ЗА СЕВДА ТВ НА ЖИВО – ТЯ ИЗПИЩЯ В ЕФИР

Източник: бТВ

Някои отзиви и коментари:
– Нали самата тя каза че е говорила по телефона и от там е разбрала че ще я арестуват.Ако Бойко нямаше полза от тая красавица едва ли би я държал.
– Навъртали са се всички роднини кака батко любовници на големи заплати затова няма пари за народа
– Очаквах да ти се е обадила по време на ареста,но да не си отговорила.
– Навсякъде са се набутали тия гербави калинки. Сестри, братя, братовчеди, лелинчовци…Яко чегъртане трябва.
– Нахалница!
Държавата още е ваша!
На гърба на хората се разположихте и не искате да се лиши те от нищо!
Нямате срам!
– Опелото започна, когато бяха на влас гербавите калинки имаше арести с гръмки имена и Севда ТВ.-излъчваше и ни се обясняваше,как това е правосъдие сега,когато държавата е ощетена с половин милиард говорим за репресия.
– Тази май ни взема за малоумни,сестра й работи в МВР,но никога за нищо не я е информирала или коментирала?Вярва ли си?
Тя твърди,че Рашков лъже,и той твърди ,че тя лъже,ха сега да видим „безпристрастната“прокуратура чия страна ще вземе,аз знам,а друг някой съмнява ли се?
– То ти кога ще си признаеш, че лапа,лапа,и още лапаш само да има някой да ти дава !!!НЯМАТЕ НАЯЖДАНЕ ,А ПЪК СРАМ НИКАКЪВ ,ДЕБЕЛООЧИЕ,ТЕАТРАЛНИЧЕНЕ,НОМЕРАТА ВИ КРАЙ НЯМАТ !!! РАЗБРАХА ВИ ХОРАТА НОМЕРАТА ,ВЕЧЕ НЕ ВЪРВИТЕ. !!!

(ОБЩО - 8 029, Днес - 1)