Стигнаха До БОЙ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ !
След снощния арест на Пазителя на Хранилката им, целокупната Крадлива ГЕБРава Шайка с всяка изминала минута все повече осъзнава, че Кокалът им се изплъзва и Хранилката им вече САМО ЩЕ Я МИРИШАТ ! Днешният парламентарен ден започна с гневна нота от ГЕРБ, пореваха и в Парламента … последваха изявления и от другите парламентарни групи … на думите на Георги Свиленски до микрофона му скочи Деса Общата, после и други ГЕРБопитеци и се стигна до бой …

Стигнаха До БОЙ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ !
Стигнаха До БОЙ В НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ !

Видеото е на бТВ

А ето и реакциите в социалките:
– Не знам за какво вдигат тая врява.Вместо да кажат “ Председателя ни е невинен ( хаха ) но щом има подаден сигнал нека да оставим по законов път ситуацията да се изясни“ те почнаха да правят циркове още от снощи.Ще кажеш че са го ритали зад колоните на Министерския с белезници на ръце 😂Да не говорим за някакви нелепи теории от сорта на “ Бойко иска да прати ракети като помощ на Украйна ( все едно виждаш ли, наистина може дори и да иска ) ама искат да го спрат ( ?!?) или “ Защо го арестуват сега, отвличат ни вниманието от еди -какво си “ – като се почне от минаващи танкове и се стигне до някакво „тайно“ посещение на американския министър за което се знае от дни 😅 Поне си признаха вече открито в парламента че ще спъват работата по всякакъв начин за да предизвикат предсрочни.
– Циркаджийските номера започнаха. Бият се, кой да открадне повече. Всички сте един дол дренки и сте за ареста при Бойко. Киро да отиде да седне до Бойко, че и неговото място е там.
– Герб скачат като попарени.
Налитат на бой. Пари гореща жарава под краката им.
Страх от разследване…
– Зам. Председателя (госпожа) от Северозападна не спира да снима, тя винаги или пише или снима, срамно е затова ли получава заплата!
– Може би да им пуснат заповед – забранени са скандалите, боевете, бъркането в носа, гледането на клипчета, разговори по телефоня, и т.н. на работното место?
– Кучетата от ГЕРБ хапят в предсмъртата си агония.Има още много крадци за затвора.

(ОБЩО - 6 384, Днес - 1)