Ицо Хазарта ВЗРИВИ Парламента С „Един Обикновен Въпрос“
Да разказваме какво се случи вчера на протеста, организиран от ПП „Възраждане“ е излишно, всички видяха …
Всички видяха и, че полицията беше без шлемове, без палки и без щитове.
Всички видяха и как едни лумпени, подстрекавани постоянно от говорител с мегафон, блъскаха полицаи, блъскаха и ритаха вратите на Парламента, държаха се агресивно и просташки с журналисти … Чуйте как Ицо Хазарта ги нарече и какво попита ..

Ицо Хазарта ВЗРИВИ Парламента С „Един Обикновен Въпрос“
Ицо Хазарта ВЗРИВИ Парламента С „Един Обикновен Въпрос“

Източник за видеото: Нова тв

Една част от реакции и коментари на зрители:
– Браво на Ицето. Каза им го директно без заобикалки, че са цинични и непочтени!!!!
– Баницата се върти бързо и не винаги ще си от страната на сиренето в нея…В миналия парламент, за друго освен за протести не се говореше… Изгледай архива г-н нов депутат и ще намериш много отговори, ако наистина ги търсиш! „Идиииии нема да имаш хемороиди“, твой рефрен – твоя воля!
– Нашето НС се е превърнало в театър и всеки играе зададената му роля .А ние като публика или порицаваме или ръкопляскаме.И това е целта на Фезбука да сме ангажирани постояно с това да изказваме мнение и да си мислим че нещо променяме.Децата да не играят на вън а да са вторачени в екрана .И така мили хора НИЕ НЕ ЖИВЕМ НИЕ СЪЩЕСТВУВАМЕ ВИРТОАЛНО.
– Браво ! Това е истината изказана на глас високо и ясно ! Нея никой не я обича. Когато се чуе се разгневяваме ,крещим и обвиняваме . Вчера ваксинирани искаха ваксината да не е задължителна ! Аз нищо не разбрах !🤔 Какво искаха всъщност ? Май трябва да отворят учебниците и да си припомнят какво е „свобода“ и „фашизъм „като за начало.Болните нямат възможност да избират .Кой ви дава право вие да избирате вместо тях? Как се придобиват права с нарушаване на закони ?
– Ице,прекали,но си прав “шепа нещастни фашисти” са решили че светът е техен и мога да манипулират хората и да ги сертифицират принудително,но това не са хората от протеста.(а луди които мислят че протест означава да трошат винаги се намират)

(ОБЩО - 17 199, Днес - 1)