ГерБджиков Не Бил На ГЕРБ Кандидат – ИскАл, ‘Ма НемАл Желание
Известно Ви е, че още преди да има официална информация, че ГерБджиков ще се кандидатира за Президент, беше ясно, че е на ГЕРБ кандидат !
Днес беше първото му обширно телевизионно интервю – в „Здравей, България“ по Нова тв. Обърнете внимание:
Водещата: Лесно ли приехте тази подкрепа ?
ГерБджиков: Дааа ! И веднага след това започва да ни убеждава, че не бил кандидат на ГЕРБ, както вече много пъти вече бил казал !

ГерБджиков Не Бил На ГЕРБ Кандидат – ИскАл, ‘Ма НемАл Желание
ГерБджиков Не Бил На ГЕРБ Кандидат – ИскАл, ‘Ма НемАл Желание

 

Източник: „Здравей, България“ по телевизия Nova TV

ГерБджиков Не Бил На ГЕРБ Кандидат – ИскАл, ‘Ма НемАл Желание
ГерБджиков Не Бил На ГЕРБ Кандидат – ИскАл, ‘Ма НемАл Желание

Ето как коментираха една част от зрителите:
– Не чувам от него ясен отговор на нито един от важните въпроси които му задават.
– Аз също не чух конкретен отговор. Отговорите му бяха хлъзгави и некатегорични.
– Явно има ефект поредната манипулация, то се вижда от коментарите – не само че е на ГЕРБ, ами е поредният послушко, а това, че е ректор, не може да заблуди мислещите, защото те не се впечатляват толкова от административни длъжности, на които е ясно кои се избират.
– Късно е, чадо, да се разграничавааш. Те вече те обявиха (или обединиха) за техен.
– ТАКАВА ДЕМАГОГИЯ НЕ БЯХ СРЕЩАЛА !! ПРОФЕСОР ГЕРДЖИКОВ СЕ ПРЕДСТАВИ КАТО ВОДА НЕНАПИТА !! НЯМАЛ НИЩО ОБЩО С ГЕРБ !! ТОЛКОВА Е ПРОЗРАЧЕН, ЧЕ НЕ МОЖЕ ПОВЕЧЕ !! КРИЕ СИ ГЛАВАТА ПОД ШАПКАТА НА ГЕРБ !! ДАНО ПОВЕЧЕ ХОРА СА ГО ВИДЕЛИ !!
– Много “ мазен “ ми се вижда професора! Не е виждал насилието над студентите,как така хората го видяха ,а господина НЕ?
– Не ми се мисли- ако се наложи следващите 5 години/живи и здрави/, да гледаме тази мазна физиономия всеки ден и да слушаме неискрени и лъжливи изказвания, за мен лично ще е ужасно!
– Най-жалкото в тази история с кандидатурата на проф. Герджиков е, че такива хора като него продават достойнството и честа си на един банкянски тарикат и мошеник, патологично зависим от парите и властта, който създаде корупционния модел – който му се подчинява безпрекословно и се съобразява с него ще бъде богат и до някаква степен овластен. Герджиков може да е голям ерудит, учен и професионалист в областта си, но очевидно му липсват моралните и нравствени устои щом е решил да става ГЕРБ-аджийска кандидатура.
– Герджиков излъга, че ДПС са подкрепили Румен Радев на първи тур на предишните президентски избори. Истината е, че тогава ДПС издигна Пламен Орешарски, за да преброи гласове и след това ги изпрати в подкрепа на Радев. Така ще стане и сега с Герджиков 🙂
– Хайде, бе! Не само на ГЕРБ, а и на ДПС си и си същият раболепен и сервилен муньо като комплексаря Плевнелиев, който така си повярва, че и до днес се излага, ама точно такива си ги избира Бойко – удобни и послушни! Само че подмамвате хората, че уж си много интелигентен и щял да си обединител, но не можеш да излъжеш точно интелигентните, защото те виждат отвъд лустрото и не се впечатляват от администраторски постове като ректор напр.
– Всички ти повярвахме, че вождът Боко не е водил предварителен разговор, да те увещава, да спасиш него и партията! 😂 Видяхте ли го хора каква му е неестествена физиономията и няма нормална сърдечна усмивка. Няма нищо случайно, че такъв човек (независимо какви титли и образование има) подкрепя престъпен режим. Всичко е до ценностната система, възпитание и чистотата на душата!!! 🤮

(ОБЩО - 222, Днес - 1)