ИТН Показват МАЩАБНО Проучване С КОРЕННО РАЗЛИЧНИ % ! 86 376 Анкетирани (а не 1-2000) !!
Когато социологията не е поръчкова, нещата изглеждат доста различно – това казват от ПП „Има такъв Народ“ и показват прясно социологическо проучване, направено от европейската компания за онлайн социологически проучвания Sociology Web Researcher (SWR). Поръчител няма ! Това е Собствено финансирано Независимо проучване. Представителна извадка – 86 376 анкетирани пълнолетни български граждани. Анонимна онлайн анкета в 53 автономни интернет платформи в България и извън страната. Данните може да видите в следващото видео, а и в снимките след него …

ИТН Показват МАЩАБНО Проучване С КОРЕННО РАЗЛИЧНИ % ! 86 376 Анкетирани (а не 1-2000) !!
ИТН Показват МАЩАБНО Проучване С КОРЕННО РАЗЛИЧНИ % ! 86 376 Анкетирани (а не 1-2000) !!
Анкетираните са имали възможност да променят своя вот неограничен брой пъти до приключване на периода на анкетата. Платформите позволяват мониторингово наблюдение на резултатите и анализ на данните на всеки 24 часа, което дава възможност за time-series анализ на данните.
От всеки IMEI и Mac address е възможно гласуване само по веднъж.
Период: 1 Септември-1 Октомври 2021г. Максимално допустима стохастична грешка: +/- 1.5%
ИТН Показват МАЩАБНО Проучване С КОРЕННО РАЗЛИЧНИ % ! 86 376 Анкетирани (а не 1-2000) !!
ИТН Показват МАЩАБНО Проучване С КОРЕННО РАЗЛИЧНИ % ! 86 376 Анкетирани (а не 1-2000) !!

Туова е целият текст за проучването:
Когато социологията не е поръчкова, нещата изглеждат доста различно. Врагът е ясен и това е ГЕРБ. Само ние можем да ги победим. Пълна мобилизация и отново ще сме първи. Българинът не е глупав. Много маски паднаха през последния месец! Един балон скоро ще се спука и ще падне на земята.
СИЛАТА Е В ИСТИНАТА!
👇
✅ “SOCIOLOGY WEB RESEARCHER”:
ЕЛЕКТОРАЛНИ НАГЛАСИ ЗА ПАРЛАМЕНТАРНИ ИЗБОРИ – 14.11.2021г.
Поръчител:
Собствено финансирано независимо проучване
Размер на извадката:
Представителна извадка – 86 376 анкетирани пълнолетни български граждани.
Метод:
Анонимна онлайн анкета в 53 автономни интернет платформи в България и извън страната. Анкетираните са имали възможност да променят своя вот неограничен брой пъти до приключване на периода на анкетата. Платформите позволяват мониторингово наблюдение на резултатите и анализ на данните на всеки 24 часа, което дава възможност за time-series анализ на данните.
От всеки IMEI и Mac address е възможно гласуване само по веднъж.
Период:
1 Септември-1 Октомври 2021г.
Максимално допустима стохастична грешка:
+/- 1.5%
__________________________________________
Отчитаме повишено желание за участие в изборите на 14 Ноември. Това показва социологическо проучване на европейската компания за онлайн социологически проучвания Sociology Web Researcher (SWR).
63% от анкетираните заявяват, че със сигурност ще гласуват в изборите за Президент.
56% от анкетираните заявяват, че със сигурност ще гласуват на предстоящите избори за Народно Събрание.
Съставът на 47-то Народно събрание няма да бъде много различен от този на 46-тото.
ГЕРБ е водеща политическа сила с одобрение от 24,3%. След нея се нарежда формацията на Слави Трифонов “Има Такъв Народ“ с 22,9%.
БСП не съумява да спечели сериозна допълнителна подкрепа от провеждането на избори две в едно и остава трета политически сила с 13.9%.
Четвърти е политическият проект на Кирил Петков и Асен Василев „Продължаваме промяната“ със 7.8%, към който се насочват голяма част от избирателите на „Демократична България Обединение“ и „Изправи се. Ние идваме“.
ДПС постига вот от 6.9% от анкетираните и остава на пета позиция.
„Демократична България Обединение“ получава одобрението на 6.5%, с което реализира най-голям спад от останалите парламентарно представени партии и остава на шеста позиция.
Под 4% бариера за влизане в НС остават
“Възраждане“ 3.2% , ИБГНИ 2.8% и ВМРО 1.8% ,други 4.4%, не мога да преценя в момента 4.7%
За липсата на правителство и парламентарната криза, анкетираните смятат за отговорни „Демократична България Обединение“-35.3%, ИБГНИ- 27.1%, „Има такъв народ“-21.6% , БСП – 11.1%, ГЕРБ-3.2% и ДПС-1.1%.
Доволни от работата на институциите са 33%,
Недоволните от работите им са 67%.
46-тото народно събрание е получило одобрение от едва 24% от българските граждани.
Президента Румен Радев е политикът с най-висок рейтинг 58%, след него се нарежда Слави Трифонов с 52%.
Кирил Петков 37%
Бойко Борисов 35%
Лидер с най-високо неодобрение е лидерът на ГЕРБ Бойко Борисов с 48% неодобрение, следван от Христо Иванов ДБО с 43%. След него се нареждат Мая Манолова ИСМВ с 38% и Корнелия Нинова БСП-11%.
При анализа на електронните данни от платформите се установява, че за периода 15 Септември – 1 Октомври, партията на Слави Трифонов възстановява 41% от загубеното доверие в предходния период. В този период „Демократична България Обединение“ губи 49% от подкрепата си, което може да се отдаде на появата на ПП „Продължаваме Промяната“.
Какво не харесвате в партиите?
Партия „ГЕРБ“ е асоциирана основно с думата корупция.
Анкетираните смятат за най-голям негатив на „Има Такъв Народ“ отсъствието на Слави Трифонов.
Най-голям негатив на ПП „Продължаваме Промяната“ – липсата на програма и публичното говорене на Кирил Петков през последните 15 дни, което води до отлив на подкрепа предимно от технократско настроените анкетирани, поради относително ниското ниво на експертност в публичното му говорене.
Най-голям „минус“ на „БСП“ е липсата на нови лица и архаичната управленска програма. Вътрешните борби в партията не се харесват на голяма част от избирателите и.
За ДБО се наблюдава шоков срив на доверието към лидера и значително одобрение на новата формация ПП “Продължаваме Промяната“, която за избирателите проектът на Кирил Петков и Асен Василев е по-приемлив.
ДПС очаквано страда от олицетворението на партията с Делян Пеевски и безрезервната подкрепа към главния прокурор Иван Гешев.
ИБГНИ губят подкрепа от появата на ПП “Продължаваме Промяната“, повишеното ниво на неодобрение към Мая Манолова и силно негативния образ на Татяна Дончева през последния месец.
(ОБЩО - 11 217, Днес - 1)