ЛАФ На Годината От РУМЕН РАДЕВ: Преди 5 години БОРИСОВ Се Скри ПОД ПОЛАТА На Г-жа ЦАЧЕВА
Това е характеристиката МУ : 12 години все се крие зад някой: Ц.Ц., Цв.Цв., ПКП.. , защото щом каже едно, на другият ден го отрича и казва друго, т. е. някой трябва да МУ обира неудачите, простотиите, лъжите и… да го крие – ТОЙ да е зад тях, горките, нали го ,, представят“, после.., после ще го ощети с някой апартамент, като апартамент гейт или ще се скрие . Тъжна работа са това ГЕРБ с вожда им. Ама нали е асфалтирал цялата Вселена с над половин км магистрала. Чуйте как Радев Яко го направи ЗА РЕЗИЛ

ЛАФ На Годината От РУМЕН РАДЕВ: Преди 5 години БОРИСОВ Се Скри ПОД ПОЛАТА На Г-жа ЦАЧЕВА
ЛАФ На Годината От РУМЕН РАДЕВ: Преди 5 години БОРИСОВ Се Скри ПОД ПОЛАТА На Г-жа ЦАЧЕВА

Реакциите на част от българите в мрежата:
– Ако Радев не беше се противопоставил на мутрата и крадливата му кохорта, в момента пак щяха да си управляват те и в същия стил.
– човек не трябва да е слап а да не иска да видииколко високо стои президента Румен Радев. Именно затова ще спечели отново!
– Борисов много добре знае ,че е неизбираем и правилно застана зад професора..Но Радев ще е новият стар президент.Народа е зад него.А глас народен,глас божи.
– Стоим до Вас господин президент.Отново номинираха кукла на конци.
Напред към победата.
На България са нужни смели мъже.
– Румен Радев: „Борисов се скри под полата на Цачева, сега се крие под тогата на ректора.“
Проф. Герджиков: „Целта ми е да обединя всички българи!“
Разлика във възпитанието и целите: Единият говори като дребна душица – фатмак, а другият като истински държавен глава – обединител на нацията!
– Е, по-ясно няма как да отговори!
Кратко, точно, ясно – по генералски!
– Ако Радев беше сформирал партия, ГЕРБ щяха да потънат! Стискам му палци за президентския пост, но се надявам след това да се включи във властта като премиер!
– Язък за РекторО, каквото се докосне до ГРОБ ,гори!Мафията е докопала и него!
– Гордея се с вас господин Президент! Времето за дипломатично отвръщане на нападките на Борисов свърши! Казахте му го точно и ясно!

(ОБЩО - 1 240, Днес - 1)