ШОК ! Инфарктен ОБРАТ – Като в ЛИСТОПАД ! КОФАТА Й НЕ Била ПОЦИНКОВАНА !
Всеизвестно е от къде дойде прякорът ПКП на Цвета Караянчева. Самият й вожд Тиквун го каза в оня запис и прякорът просто Й ЛЕПНА !
Обаче, историята мълчи #Кой, аджеба, перефразира прякора ПКП на Проста Кофа Поцинкована …Е, едни й викат така, други иначе …
Самата Цета – ПКП до днес запазваше пълно мълчание относно знаковия й прякор – нито го го опровергацаше лично, нито го потвърждаваше. Но, ето че дойде ДЕНЯТ и ПКП в Национален Ефир ПРОГОВОРИ за Поцинковата Кофа, свързвана с нея и ДУМИТЕ Й доведоха историята за КОФАТА до ИнфарктеН ОБРАТ – съвсем като в „ЛИСТОПАД“

ШОК ! Инфарктен ОБРАТ – Като в ЛИСТОПАД ! КОФАТА Й НЕ Била ПОЦИНКОВАНА !
ШОК ! Инфарктен ОБРАТ – Като в ЛИСТОПАД ! КОФАТА Й НЕ Била ПОЦИНКОВАНА !

ИЗТОЧНИК: bTV

– От интервюто разбрах, че не правела поцинковани кофи, а пластмасови. Няма ли кой да я спре да се излага, все пак има семейство!
– вие как го разбирате поемането на политическа отговорност
– тя носеше отговорност да прати стари календари и килими.И който не харесва ББ да ходи пеша.Малко ли е това ?🤣
– Много искам г-жа ПКП да ми посочи един български политик който да е поел политическа отговорност.
– наистина ли употребихте думата госпожа за тази особа? 🙂
– Честно ще я дернеш ли???
– БТВ, защо пускате тази жена? Има толкова много, които няма да бъдат депутати. Неразбирате ли, че хората искат да се разграничат от това ограничено, необразовано и некомпетентно нещо? Нормалните хора се срамуваме, че тя е била председател на НС. Тя няма място в живота ни.
– Тя се лиши от всякакво достойнство само и само да е близко до вожда. В парламента няма никакъв респект, хората повече никога няма да я погледнат сериозно, но въпреки това сте решили да споделяте експертното й мнение. Милата жена, унижи се отвратително за нищо.
– Бтв, излъчване 1 минута от пресконференцията на ИТН, а Цвета я коментира 30 минути?! Никой няма нужда да вижда тази жена.
– Ще видим,но ти ще си отвън!При кофите!
– Защо ни занимавате с тази. Много грозна и много проста К. П.
За нищо не става.
– A!ПКП? Не й достигнаха белязките! А и това НС ще изглежда малко по човешко,и умно без тази поцинкованата! Да стои на брега на язовира и да брои шаранчетата!
– Теб няма да видим със сигурност😂😂😂,време е да ходиш пеша ПКП!
– Това недоразумение се радвам, че в бъдеще няма да я виждаме повече…
– Ама защо давате отминали прости кърдалиски п…и който вече не са публични личности за хората , а не ги привикват за разпити от името на народа

(ОБЩО - 841, Днес - 1)