ШОКИРАЩО ГНУСЕН Коментар От ПРОКУРОРКАТА ПОКРИЛА МЪРСУВАЩИТЕ БИЯЧИ
Днес в пленарната зала на Парламента бе поканен министърът на вътрешните работи Бойко Рашков да даде разяснения около излезлия скандален запис от полицейските безчинства зад колоните на МС при протестите миналото лято.
Министърът бе изключително подробен и фактологичен и хвърли светлина върху действията и бездействията на тогавашните министри на вътрешните работи , а и на Прокуратурата. Бойко Рашков разкри как тогава прокурорката Вероника Трифонова е замела и покрила битите и мърсуващи с момиче полицаи, а тя днес говори на живо по бТВ …

ШОКИРАЩО ГНУСЕН Коментар От ПРОКУРОРКАТА ПОКРИЛА  МЪРСУВАЩИТЕ БИЯЧИ
ШОКИРАЩО ГНУСЕН Коментар От ПРОКУРОРКАТА ПОКРИЛА МЪРСУВАЩИТЕ БИЯЧИ

Източник: bTV

– Подобни случаи се случват навсякъде . Унижение , публичен тормоз и още какво ли не . Аз лично съм виждала подобни ситуации не веднъж . Освен да покажат колко са им наперени надутите ръчички и това колко са безсмъртни с униформите си . Друго не могат да покажат . Последното нещо , което бях видяла е . Как унижават и пребиват един самотен бездомник , само защото е спял на скамейката . От такива хора ли очакваме да ни защитават ? Това ли наричат ПОЛИЦИЯ ? А новото поколение , което е надрусано и откачено днескашно време , и със сигурност са между тях вече . Майко мила ! На никой не може да разчитаме вече . Нито полиция , нито лекари ! При едните падат по стълбите , а при другите сритани до колоните . Говна и половина ! Никой няма да накажат , ще се разминат между капките и медиите ще замазват .
– Чл. 146. (1) (Изм. – ДВ, бр. 28 от 1982 г., в сила от 01.07.1982 г., изм. – ДВ, бр. 10 от 1993 г., изм. – ДВ, бр. 21 от 2000 г.) Който каже или извърши нещо унизително за честта или достойнството на другиго в негово присъствие, се наказва за обида с глоба от хиляда до три хиляди лева. В този случай съдът може да наложи и наказание обществено порицание.
(2) Ако обиденият е отвърнал веднага с обида, съдът може да освободи и двамата от наказание. Мисля, че според НК е права. Вие под кой член от НК ще го подведете?
– Под Опит за убийство. Късмет е, че никой от записа не почина.
– Поредния некомпетентен прокурор../ка !… Или …-зависим…/а !?? Ако имаше убийство и убития не проговори – пак ли щеше да спреш разследването !??
– Гледам цънцарова, ами мисирка…. Прекъсваше предишните гости, сега при атанасова, гербаджийката, които герб явно са си платилии може би,предварително не я прекъсва, гледа я като ученичка на изпит, страх, явно, позор сте бтв и цънцърковата, това не е журналист професионал, ужас, срам ме е от вас
– Вероника Трифонова определи гаврата с момичето като „Обида“?!?!? Не била сигурна дали била гледала същия запис?!?!? Абе… 😡😡😡

(ОБЩО - 377, Днес - 1)