СТЕФАН ЯНЕВ Каза За ПАРТИЯ на КИРИЛ ПЕТКОВ и АСЕН ВАСИЛЕВ – Репортерите ПОЩУРЯХА и Ги Обсадиха
Днес Премиерът на Служебното Правителство Стефан Янев бе гост при Виктор Николаев. Главната тема бе коронавируса и мерките, но също и за политическата обстановка в страната ни. Стигна се и до най-популярния въпрос тези дни – ще правят ли Кирил Петков и Асен Василев политическа партия. Групи във ФБ с искане КИРИЛ ПЕТКОВ За ПРЕМИЕР На Република БЪЛГАРИЯ 🇧🇬 ❗ са с десетки хиляди участници, а вече има и ФБ група Искаме ПАРТИЯ на КИРИЛ ПЕТКОВ и АСЕН ВАСИЛЕВ, която много бързо расте !
Чуйте във видеото изявлението на Стефан Янев, което силно възбуди журналистите и те веднага заразпитваха двамата министри ще правят ли Партия ..

СТЕФАН ЯНЕВ Каза За ПАРТИЯ на  КИРИЛ ПЕТКОВ и АСЕН ВАСИЛЕВ – Репортерите ПОЩУРЯХА и Ги Обсадиха
СТЕФАН ЯНЕВ Каза За ПАРТИЯ на КИРИЛ ПЕТКОВ и АСЕН ВАСИЛЕВ – Репортерите ПОЩУРЯХА и Ги Обсадиха

Източник: НОВА ТВ

А ето какво мислят част от българите:
– Пиар формацията естествено ще защитава нечии икономически интереси
– ПАРТИЯ НА УМНИЯ …. И УСМИХНАТОТО КАНАДЧЕ УЖ БИВШО…ЧУДЯТ СЕ КАК ДА ОТКЪСНАТ ГЛАСОВЕ ОТ ГЕРБ БЕЛКИМ Е СПЕЧЕЛЯТ–УМНАТА…
– Предлагам да се казва“Как ще ги стигнем!
– Всички се борите за министерски кресла за народа не мислите,срам и позор за всички които говорят лъжа и лукуми от думи, народа не вярва повече на всички думи.
– Никой от служебния кабинет не желае да отговаря за имотите си и постовете на децата си,а къде е Мая да разследва за корупцията във новата власт, нали обещаха прозрачност, промяна,а то само стана подмяна, няма правителството, няма нормални политически субекти, няма решения за справяне с кризите
– Човече, не можеш да кажеш за някого че е достатъчно умен,образован още по-малко за децата си !А и не отговори от кога са на тези длъжности ? А беше значката на ревера на Радев,в борбата с паралелната държава и вдигнатия юмрук !
– Виктор Николаев и НОВА през последните 12 години нито веднъж не успяха да извикат Тулупа и да му задават същите въпроси, ама сега се съндърдисаха да канят хора от служебното правителство и да се изживяват на големи журналисти! Много са жалки!
– ВЪПРОСИ, КОИТО НОВА ТВ НЕ ЗАДАДЕ НА ПРЕМИЕРА СТЕФАН ЯНЕВ
Услужливата журналистика на Нова телевизия не попита тази сутрин премиера Стефан Янев следното:
1. Не се ли притеснява да държи в правителството министъра с двойно гражданство Кирил Петков и така да нарушава Конституцията?
2. Не се ли притеснява да заявява съпричастност към нов политически проект на закононарушителя Кирил Петков, който се надсмива над българското право и не подава оставка от правителството?
3. Не се ли притеснява да държи за шеф на НАП Румен Спецов, извършвал данъчни измами с фирмите си?
4. Вярно ли е, че финансовият министър Асен Василев е в особена връзка със същия този Спецов и го покровителства?
5. Не го ли притесняват 19-те имота на вътрешния министър Бойко Рашков, които не могат да бъдат оправдани само с едната държавна заплата?
6. Как ще коментира факта, че съпругата му е с условна присъда за шофиране в пияно състояние?
7. Нормално ли е и двете му деца да работят в най-богатите държавни фирми, назначени без конкурс от правителството на татко си? Какво би се случило, ако на тяхно място бе дъщерята на предшественика му Бойко Борисов?
8. Редно ли е антиваксърът здравен министър Стойчо Кацаров да отговаря за пандемията насред четвъртата й вълна?

 

(ОБЩО - 809, Днес - 1)