СЛАВИ Каза, Че Се е Срещал ЛИЧНО с ХРИСТО ИВАНОВ и МАЯ МАНОЛОВА и КАКВО СА ГОВОРИЛИ
Лидерът на „Има такъв народ“ Слави Трифонов ще първото си телевизонно интервю. Той отговаря на въпросите на Бойко Василев в ефира на БНТ.
Слави Трифонов каза, че интервюто е записано по-рано през деня, следобяд около 16 часа.
Слави отговори на много въпроси, вълнуващи не само неговите избиратели.
Трифонов повтори категорично, че няма да подкрепят БСП. Слави разкри, че се е срещал лично в офиса му с Христо Иванов и Мая Маноова и какво са говорили …

СЛАВИ Каза, Че Се е Срещал ЛИЧНО с ХРИСТО ИВАНОВ и МАЯ МАНОЛОВА и КАКВО СА ГОВОРИЛИ
СЛАВИ Каза, Че Се е Срещал ЛИЧНО с ХРИСТО ИВАНОВ и МАЯ МАНОЛОВА и КАКВО СА ГОВОРИЛИ

В следващото видео може да изгледате цялото интервю на лидера на ПП „Има Такъв Народ“ Слави Трифонов:

Източник: БНТ

Как мислят някои зрители:
– Ще подкрепите ли служебния кабинет да стане редовен или не! Нещо не разбирам! Преди няколко дни, казахте, че ще подкрепите, поради сериозните проблеми, като мигрантски натиск по границите ни, наближаващата Ковид вълна и финансовия колапс, който предстои ако не се актуализира бюджета! Сега казвате ние сме опозиция! Тоест няма да подкрепяте!
– Слави Т. Трифонов Народа е лош. Не вземайте присърце лошите коментари. Лош е, защото дълги години мизерува и не е виждал нормалност и законност. На изчезване сме. Вие сам виждате по-добре и от мен в каква държава живеем. Надявам се дори и в опозиция да ги държите изкъсо, пък живот и здраве, ако народа прецени да бъдете управляваща партия и да опровергаете всички уплювания и да донесете държавността в България. Отново да бъдем горди българи и да живеем достоен живот в правова и нормална държава. Успех.
– Браво Слави !!! Ти си единствения мъж с т@пки в тази политика . А останалите мъже да ти ядат т@пките и на дядо ми включително.
– Г-т Трифонов, Респект, че си държите на думата! Има хора, които държат на това! Иска се доста смелост, за да се противопоставиш на хора, които от години мислят само са собственото си оцеляване, без да се замислят за обикновения човек! Аз Ви уважавам за позицията! ИМА И ТАКИВА ХОРА!!!
– Ама хайде стига всяка простотия сте я оправдавали със суверена. Суверена е гласувал и той не знае за какво, щото му предложихте по изборите котка в чувал. Авторитарното ви поведение не говори, че бихте послушали суверена, ако случайно не ви съвпаднат вижданията и изрази друго мнение. На парцал го обърнахте този суверен. Изпразнихте думата от съдържание и суверена вече е сутерен – стъпихте му на главата, използвате го да оправдаете авторитарните си хрумки и в негово име не сте готови да свършите една работа, както декларирахте. Приемете, че НЕ СЕ справихте с преговорите. Светът се управлява от коалиции – това изисква наистина компромиси, отговорност в интерес на народа, който е гласувал за различни партии. За вас суверенът НЕ Е целокупен – вие го свеждате само до вашите избиратели. Само че суверена РЕШИ да фрагментира това Народно събрание и ако искахте да се съобразите с него, нямаше да въртите игрички с това какво позволявала Конституцията. Тя Конституцията гарантира и правото да гласуваш за когото прецениш и резултата е такъв, какъвто е. Ако имахте поне малко уважение към човешките права, щяхте да приемете избора на СУВЕРЕНА. Защото пак да кажа – изначално бъркате като асоциирате суверена само с парченцето ваши избиратели. Което всъщност не е кой знае колко голямо – 10% от всичски с право на глас. Защото онези, които не дадоха гласа си и те са Суверен и никой няма право да говори от тяхно име със свои думи.

(ОБЩО - 3 819, Днес - 1)