КИРИЛ ПЕТКОВ: С Този ДОКУМЕНТ Приключвам с ЛЪЖИТЕ За Двойното Ми ГРАЖДАНСТВО !
Миналият петък получих потвърждение, че не съм гражданин на Канада. Канадските власти ме уведомиха, че документите, удостоверяващи този факт, са изпратени към Посолството на Канада в Румъния, от където могат да бъдат взети от мен.
С това смятам за приключени всички спекулации и дебати относно двойното ми гражданство. България е моята родина и аз, както и досега, ще продължа да защитавам интересите на всички честни български граждани.

КИРИЛ ПЕТКОВ: С Този ДОКУМЕНТ Приключвам с ЛЪЖИТЕ За Двойното Ми ГРАЖДАНСТВО !
КИРИЛ ПЕТКОВ: С Този ДОКУМЕНТ Приключвам с ЛЪЖИТЕ За Двойното Ми ГРАЖДАНСТВО !

Като спазвам принципа за пълна прозрачност на действията ми като министър на икономиката в служебния кабинет и поради нестихващите интерпретации в средствата за масова информация, Ви предоставям копие от волеизявлението ми за отказ от канадско гражданство, подадено на 21.04.2021 г.

– Жалко, че опитват да отвлекат вниманието от всичката добра работа, която свършихте. Въпреки всичко, не могат да спрат гората да се разлиства 🙂
– Браво! Действаш с няколко хода напред и с това много дразниш злото статукво и комплексарите.
– Браво! Поне по този въпрос ще млъкнат “лошите”! Не че няма да измислят друга дивотия, но ние сме с вас! Дръжте фронта!
– Страхотен! Смело напред и никакво отстъпване пред злото.
– Браво! Гордеем се с Вас! 🇧🇬
– Само напред и нагоре! Успех✌️
– Явно много е настъпил интересите ви! Откровената злоба не е за гордост
– Това е проблемът в тази държава- гражданството на този човек! Други проблеми нямаме, затова нека предъвкваме случая седмици наред…
– За съжаление никои няма едно извинявай да каже то фаршива диплома беше,канадски гражданин решенията щяха да анулират правителството на Радев било незаконно чакаме следващата клевета .Изкара им крадливите ризи затова е неудобен.Продължавай г-н Министър честните хора сме с теб.
– Бравоооо. Доброто, правото и истината най-накрая побеждават. Това е сигнал и от съдбата, че действията ви Кирил Петков са точни и на място! Нека продължаваме обединени в интереса на родината България! 👏👍✊🇧🇬
– Ами сега?!? Хулниците какво ще кажат? Няма ли да се срамуват.

 

(ОБЩО - 2 307, Днес - 1)