Сравниха Министър КИРИЛ ПЕТКОВ с ПАПАТА ! Защо Ли ?!
Риторични Въпроси от мрежата: От колко години България няма експерти в правителството? То не бяха калинки, РАБФАКаджии, фалшиви дипломи, ПКПта, Барни Ръбъли начело с Пожарникаря Слънце и Царя, който ни оправи за 800 дни. На фона на този паноптикум България има най-доброто правителство от десетилетия насам ? – Защо нито една мисирка – „журналистка“, не попита Симеон Сакскобурготски имал ли е двойно гражданство когато беше премиер,и също неговите юпита, дали Дянков е имал двойно гражданство когато беше министър? А ето какво написаха в един известен сайт …

Сравниха Министър КИРИЛ ПЕТКОВ с ПАПАТА ! Защо Ли ?!
Сравниха Министър КИРИЛ ПЕТКОВ с ПАПАТА ! Защо Ли ?!

Източник: Дойче Веле

Част от мненията:
– Кириле …хванисе момко в ръце, че тия талибани дето избрахме ще ни довършат като нация. Ония в Афганистан ще се оправят ние не .
– ПОДКРЕПЯМ СЛУЖЕБНОТО ПРАВИТЕЛСТВО 100%!
– Само да подменим Рашков с Петър Илиев, за да гласуват и хората на Слави и всичко е точно.
– ?? И ако е така дали ще се отменят от съда всичко което са подписвали във времето на управлението си? Толкова е просто всичко това да се провери!
– Петков :Има Корупция. Корупцията :Ти пък си канадец. 🤣
– Борците против корупция нямат индулгенция, да не спазват Конституцията. Като си с принципи да спазваш всички закони, значи спазваш всички закони, че даже и Конституцията. Ей такива хора искаме да управляват, ама няма да дочакаме такива.
– какъв Ви е проблема ако действително е подал отказ от канадско гражданство в момента, в който му е предложено да стане министър? Не може да седим и да чакаме канадците да си размърдат задниците и да придвижат въпроса по освобождаването на някого от канадско гражданство! Самия акт на отказ от гражданство е достатъчен според мен! Никоя администрация няма да придвижи документите светкавично и за 24 часа например да освободи някого от гражданство! Тука в случая става въпрос за хващане за буквата на закона! А закона има тълкувания при различни обстоятелства! Или тълкуванията са само за ГЕРБ, когато им изнася?
– Ето какво казва канадското правителство „You likely aren’t a Canadian citizen if you renounced your Canadian citizenship and never applied to get it back“
Следователно, независимо кога ще получи съобщението от Канада, Кирил Петков е престанал да бъде канадски гражданин от момента, в който се е отказал от това гражданство.
https://www.canada.ca/…/eligibility/already-citizen.html“

(ОБЩО - 151, Днес - 1)