КИРИЛ ПЕТКОВ – НАПАДКИ Срещу СЛАВИ ТРИФОНОВ и Човек На ПРОКОПИЕВ ЛИ Е ТОЙ
Преди няколко дни от Има Такъв Народ излязоха съмнения в чистото минало на министър Асен Василев и разказаха как са му предложили на его и на Кирил Петков постове в редовно правителство. Разбира се, Асен Василев веднага отговори публично на съмненията на ИТН и даже добави, че те са зависими от ДПС !
Вчера Слави Трифоонов говори на живо във ФБ по популярните тези дни теми за Христо Иванов и т.н.
Днес министър Китил Петков говори около 20 мин. по bTV …

КИРИЛ ПЕТКОВ с НАПАДКИ Срещу СЛАВИ ТРИФОНОВ и Човек На ПРОКОПИЕВ ЛИ Е ТОЙ
КИРИЛ ПЕТКОВ с НАПАДКИ Срещу СЛАВИ ТРИФОНОВ и Човек На ПРОКОПИЕВ ЛИ Е ТОЙ

Източник: bTV

– Браво г-н Петков! Умеете да хвърляте прах в очите с успехите за милиони левове и така да манипулирате, като отклонявате въпросите, които излязоха за вас. Много е интересен фактът, как хвърляте тежки обвинения към ИТН, които реално ви зададоха въпроси, а не са ви обвинявали. И това не е мое мнение. Това са факти. Всеки може да си пусне изявлението на г-н Каримански от ИТН и да го чуе. Другият факт е, че все пак не отговорихте на въпросите, отправени от ИТН, а си пълнихте времето за интервюто с хвалби за себе си. Да ви припомня ли кой правеше така? ББ са му инициалите. Много успешно се правите на ударен, като говорите за факти от ПИК, само че от ИТН питаха други неща.
– Браво момче! Не се предавайте!Ще се опитват да ви спъват и очернят, няма да ви е лесно!Но много хора са с вас и ви вярваме!Желая ви успех!
– Ок да дам само един пример, Кирчо предложи да се дават милиони в заеми на малкия и среден бизнес, без гаранции, държавата ПЛАЩА. Какво означава това, защото звучи прекрасно….означава, че аз като среден бизнес взимам едни хиляди и като си фалирам фирмата въпреки толкова пари /сигурно ще има и за мен, ако съм умна и, всички вие данъкоплатците ще ми платите загубите….ами ако сме 10 000 фирми? Така се ликвидира и източва една банка! Аз пък това виждам от цялостното представяне на младежа, а не социалната и финансовата му „загриженост“.
– Отдавна май български министри не са били с такъв рейтинг сред повечето българи. Отношението към Кирил Петков, както и към Асен Василев и Атанас Пеканов СА всъщност нашите истински Избори. Мисля, че няма да посмеят да ги подминат…
Ако го направят… скоро ще има нови парламентарни избори, с протести преди това…
– Фалша му лъха от лицето! Слави ги усети навреме! Но си сложи приятел начело на ББР!
– Ех, млади момко, чаровен и образован!!!! Самотна птичка, пролет не прави.Богатите олигархи няма да допуснат, нищо да им се посегне!

(ОБЩО - 3 512, Днес - 1)