НОВИ Разкрития За КОЛОСАЛНИ КРАЖБИ От АСФАЛТОВАТА МАФИЯ На БОЙКО БОРИСОВ
Драги зрители, нали помните миналогодишните разкрития на арх. Комитова и Бойко Рашков за схемите на крадене на милиони от строителството на АМ „Хемус“, а и не само от там ? А да сте чули нещо по темата от Главния Каскет на Републиката ? Е,няма и да чуете от него. Вероятно те останали втрещени от тогаавшните разкрития и от мащабите на кражбите на апашите на Асфалт Паша … Но, това не е всичкооо !
Седнете на здрав стол и гледайте и слушайте какво разкриха днес, преди малко …

НОВИ Разкрития За КОЛОСАЛНИ КРАЖБИ От АСФАЛТОВАТА МАФИЯ На БОЙКО БОРИСОВ
НОВИ Разкрития За КОЛОСАЛНИ КРАЖБИ От АСФАЛТОВАТА МАФИЯ На БОЙКО БОРИСОВ

Драгите зрители коментират:
– И изнесните случаи, вероятно, са само върхът на айсберга. Минете край Търговище и вижте новата магистрала – мостче до мостче, вместо насипи. Мислех, че така си залагат бъдещи безкайни ремонти, а то не било само това. Имаме най-скъпите пътища в Европа, а вероятно и в света, а те построени проформа, без строителни документи, безотговорно, като в третия свят.
– 80% от пътищата са незаконни. Още една причина мафията да квичи днес в парламента!
– А уж заедно, коалиция, лъжец до лъжеца…
Като бивши гаджета, които до скоро сте си сваляли звезди и как ще се обичат вечно, а сега вудо кукли с иглички и проклятия и не можете да се дишате 🤣🤣🤣
– Слави ви спаси. С тая галопираща инфлация яко щяхте ядете дървото есвнта както и Жан Виденов не гоне ял
– Къде отиде оня дето измъкна чувалите с пари за пътищата, изнесени от банката…
– И на Илчовски глупостите предавахте на прокуратурата и се оказаха и те кьорфишеци като тва смешници добре че овцете ви верват на глупостите ама ше дойде време когато ше им светне лампичката и не знам дали на Киро тъпото му дрънчеше на война ама вас ше ви дрънка народа и то качествено
– Като взе да им е клати столчето, се сетиха че има корупция. Шест месеца нищо. Предизборни трикове.
– Подкрепа за борбата с корупцията!Смело и дръзко, не се предавайте!
– Когато ББ съсипа държавата никой не ревеше и не коментираше нищо. Сега тези момчета искаха да прекъснат корупцията в държавата и да променят начина на живот и всички се нахвърлят. Питайте ББ за милярдите къде са ,къде са пътищата, къде са парите на пенсионерите и още,още хиляди въпроси има. Тези момчета за 7-8месеца няма как да сринат държавата. Просто войната, Ковид 19 им попречиха да променят нещата. Дано господ да е с тях.

(ОБЩО - 1 083, Днес - 1)