ИЦО ХАЗАРТА Жестоко СЕ ПОДИГРА с ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“ с Тази „ПРЕПОРЪКА“
Рапърът Ицо Хазарта гостува във бТВ при водещата Мария Цънцарова и тя започва с въпрос за станалата скандална тема с квотите за български песни в БНТ и БНР по предложение на ПП „Възраждане“. Хазарта отново изложи своите тези защо е против, даде пример с ЛиЛи Иванова и Любо Киров. Разказа накратко и какви нови български парчета е слушал и какви са му впечатленията от тях. Ицо отново подчерта, че държи на миналото творчество на нашите естрадни изпълнители, но и че те са използвани като инструмент от от Възраждане за политически цели и всичко е една голяма лъжа …

ИЦО ХАЗАРТА Жестоко СЕ ПОДИГРА с ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“ с Тази „ПРЕПОРЪКА“
ИЦО ХАЗАРТА Жестоко СЕ ПОДИГРА с ПП „ВЪЗРАЖДАНЕ“ с Тази „ПРЕПОРЪКА“

Източник: бТВ

Много шарени отзиви в мрежата:
– Изумително е , че човек без образование , както той самия призна , може да се занимава със законодателна дейност в най-висшата институция на България ! И то точно в областта на образованието ! Това не е ли поредното доказателство за безумието , което цари в момента ….
– Изумително е ,че групировката сик-дс беше на власт 12 г.и такива изумени като вас ,не бяха изумени от бб ,дани кирилов ,пкп -кофа форева ,лъчо мозъка ,цецка-гласена за майка на нацията ,агент иван .жоро дантелата Преди години имаше и гласували за кузов ,подсъдим по дело за педофилия , бяхте ли изумени тогава ? А най изумителното за изумените е пеевски от ред първи на НС ,Както и гечев от кабинета виденов довел БГ до фалит .Няма да обяснявам липсата на главни букви 🙂
– Много банален започна да става този „спор“. И е изначално абсурдно зададен от естрадите и възрожденците. В тази сфера у нас наръчникът на руската анти-Запад пропаганда е неприложим, защото навсякъде се слуша основно музика на български език – поп фолк се нарича и е масова. Така че не разбирам Йорданка Христова защо иска да бори англоезичната музика или Ицо Хазарта. И, между другото, квоти за музика на български език би трябвало да означава и за Азис, Анелия и другите, нали?
– Нека, който не е съгласен с Ицо, да напише поне пет български песни от последната година, които са поносими за слушане. Слушал съм всичко ново- Папи Ханс, Венци Венц, Гери-Никол, Дара Екимова и други трагедии.
– Ааа, Копейкин -не !!! Той трябва да се запази и разхожда, като танцуваща мечка показваща дивия популизъм на живо !!!
– Право,куме,в очи! Правилно!

(ОБЩО - 2 073, Днес - 1)