БИЯТ ЗВЕРСКИ МОМИЧЕ И ГО ЗАРАВЯТ В СНЕГА НА ТЕРАСАТА НА СТОЛИЧЕН МОЛ
Евроком показаха видео с пореден случай на грозна и недопустима агресия и физическа саморазправа на тинейджъри ! Само преди седмици станаха свидетели на зверския побой над 13-годишно момче, сега нещо подобно, пак с тинейджъри.
Свада между тинейджъри прераства в сбиване, в което полуголо, оскъдно облечено, момиче е жестоко и грозно малтретирано, а насъбралата се тълпа зяпачи даже окуражават биячите й !

БИЯТ ЗВЕРСКИ МОМИЧЕ И ГО ЗАРАВЯТ В СНЕГА НА ТЕРАСАТА НА СТОЛИЧЕН МОЛ
БИЯТ ЗВЕРСКИ МОМИЧЕ И ГО ЗАРАВЯТ В СНЕГА НА ТЕРАСАТА НА СТОЛИЧЕН МОЛ

Източник: Телевизия Евроком

Реакциите в мрежите валят …:
– На мястото на родителите съд до дупка има охранителни камери,иск към охраната на мола защото по закона за частната охранителна дейност,нейните задължения не са проверка на сертификати.Търсете си правата.А тез малки лешпери да си понесат наказателната отговорност.Кирчо,видя ли как бият български деца,докато едни проверяват хартийки.?Денков,това ли ти е образованието,за това ли дигате учителските заплати? На тези отгледали престъпници,ще кажа като биеш и те бият.Аз питам кога станахме толкова бездушни,как не се намери един човек да помогне на момичето, ей утре могат да бият и пребиват вашето дете.
– Много са агресивни 14-15 годишните.Всички трябва да помислим какво се случва.Разбирате ли,децата имат нужда от помощ.Нещо трябва да се промени.Аз съм баба на 15 годишен тинеиджър и не мислете,че в къщи не говорим,напротив колкото повече говорим толкова повече нещата отиват на зле.Няма нещо коета да съм казала и за него това са глупости.Много свобода и то стана свободия.
– След като ги има снимани всеки трябва да си понесе последствията.Включително и тези отстрани дето не участват в боя директно, а подстрикават.
– Ужас! С тази агресия никой до никъде няма да стигне. Родителите трябва винаги да говорят и обясняват на децата си много неща а не да бъдат оставяни на самотек. За това положение голяма вина имат самите родители.
– От грешно разбрано възпитание или никакво възпитание това се получава за жалост.Млади хора без капка морал и ценностна система.И тези изродчета ще стават родитери някой ден🙉🙉🙉пълен абсурд

(ОБЩО - 2 929, Днес - 1)