Венци Чикагото И Лекар СЕ МЛАТЯТ Заради ПОЧИНАЛ ВАКСИНИРАН
Темата за ваксините срещу коронавирус е деликатна и обществата по света са разделени във вижданията си. Има много мнения и от медици, и от обикновени граждани, но все още няма категорични доказателства доколко са вредни, а и доколко са ефективни тези ваксини. Има и доста крайни във виждането си граждани, които са убедени, че ваксините са изключително опасни за здравето, даже и смъртоносни в много случаи. Вижте грозните сцени в лекарски кабинет след кончината на ваксиниран българин …

Венци ЧИКАГОТО И ЛЕКАР СЕ МЛАТЯТ Заради ПОЧИНАЛ ВАКСИНИРАН
Венци ЧИКАГОТО И ЛЕКАР СЕ МЛАТЯТ Заради ПОЧИНАЛ ВАКСИНИРАН

Видеото е от Ново село, Русенско. На 17-ти януари преди обяд Венцислав Ангелов, по прякор Чикагото и Жечка Жекова, съпруга на починал след ваксинация жител на Ново село, Русенско влизат в кабинета на д-р Ивайло Иванов от същото село, където избухва скандал. Ангелов и съпругата на починалия смятат, че смъртта му е причнена от поставена ваксина срещу COVID-19.

Реакции и коментари на зрители:
– Хмм, това, което видях аз е че д-ра избута „тризъбеца“ с телефоните, а чичака му налетя на бой след което, до колко това може да се смята за посягане от страна на лекара не знам, но май чичката точно това искаше да постигне като краен резултат…, голямо мазало…
– Този психар не е попаднал на точния лекар, за да го ваксинира качествено.
– Кой го е карал да се боде? Още в началото казаха, че никой не носи отговорност при смърт или увреди от „ваксината“. Починалия е подписал съгласие с което си носи отговорност за последиците.
– Не са го накарали насила , само че за да работи е трябвало да се набоде-жената го обясни. Това не е на сила-просто изнудване!
– Къде са им маските ?

(ОБЩО - 844, Днес - 1)