КАК С ГНУСНИ ПСУВНИ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ ЩУРМУВАТ ПАРЛАМЕНТА !
От доста време Фейсбук беше залят с мощни масови апели от агенти на ПП „Възраждане“ за днешния им протест.
Най-честите думи в тези апели бяха думи от рода на Свобода, Достойнство и Чест. Ето че Денят им настъпи, днес в 12:00 часа пред Парламента. Звучаха революционни песни и мелодии, химнът … Изведнъж някой се изкряска „Напред“ и започна яростен щурм на сградата на Парламента с цел нахлуване. В първото видео Вижте и Чуйте как Борец за човешки права и свободи се Бори МИРНО …

КАК С ГНУСНИ ПСУВНИ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ ЩУРМУВАТ ПАРЛАМЕНТА !
КАК С ГНУСНИ ПСУВНИ „ВЪЗРАЖДАНЕ“ ЩУРМУВАТ ПАРЛАМЕНТА !

Източник за видеото: Нова тв

Извадка от реакции и коментари на зрители:
– Смешници събрали малтко народ от провинцията и ще правят революция, хаха
– Убедена съм ,че поне половината от протестиращите са с ваксини ,както и техните семейства . А вожда им също ,но добре се покри . Ако имаше топки ,щеше да е там …нали апелира за неподчинение…….
– Пълна идиотщина, срам и позор! Те под робство да бяха, нямаше уста да отворят! Пълна излагация. Насъскаха народа за лични цели и той отново се поддаде.Жалко, никога няма да се оправим като народ!
– Клоуни! След този цирк следва сваляне на имунитета на Копейкин и ефективни присъди за всички подбудител и участници. А, също и без достъп до болнично лечение на тези смешници, които се бутат без маски един в друг!
– Платени провокатори на Бойко. Ето заради такива идйоти сме в чужбина и ни се къса сърцето като гледаме какво става. Явно някой има за цел тотално да я затрие тази държава. После ще имало хора да умират по стълбите на болниците. Помислете малко бе хора……. Пълен ужас
– Премахване на всички мерки, махане на сертефиката, да спрат нашите управляващи пандемията… А след това когато по болниците няма места, предлагам всички, които сега са на площада, да отворят вратите на домовете си, за да настаняват болните с COVID там.
– първо, къде говоря за ваксина? Второ, ваксинацията е по желание, никой не Ви принуждава да се ваксинирате.
Трето, зеления сертификат, не се издава само на хора с ваксини.
Четвърто, моя ваксинационен статус не Ви влиза в работата.
Пето, в мола мога да ходя и като си направя ПСР тест или ако съм преболедувала.
Шесто, ваксината НЕ Ви предпазва от зарязване, а Ви помага по – лесно да преминете.
Седмо, аз лично съм на мнение, че всичко зависи от това колко отговорени са хората, а това в България е рядко срещано явление. Без значение дали си с или без ваксина, е редно да се правят тестове всяка седмица. В този ред на мисли, аз ако искам нещо от управляващите, то ще е да има безплатни тестове.
– Вие освен права, които никой не нарушава, имате и задължения. Не сте се сблъсъквала с вируса и сте много силна с епитетите. Заради хора като Вас, които имат IQ, започващо с минус и четат само конспиративни теории, тази пандемия ще продължи доста време.

(ОБЩО - 5 430, Днес - 1)