ДЕФАКТО ГерБджиков Каза: ГЕРБ Са КРАЛИ МНОГО, Ама И ХУБАВИ НЕЩА Са ПРАВИЛИ
Това мнение в мрежата казва всичко: „Маскираният кандидат?? Единственото разумно нещо сътворено от ГЕРБ, при ясното осъзнаване, че техен кандидат би бил размазан от Радев! Скрихте се зад един човек, достоен или не, няма значение. Важното е, че се скрихте като мишки, а църкахте под строй месеци наред Радев та Радев. Партията на герб е компрометирана, какво значение има кандидата подкрепен от крадци“. А този жалък наведен човечец прави смехотворни опити уж да се разграничи от кражбите на шайката ГЕРБ – чуйте го, изгледайте докрай …

ДЕФАКТО ГерБджиков Каза: ГЕРБ Са КРАЛИ МНОГО, Ама И ХУБАВИ НЕЩА Са ПРАВИЛИ
ДЕФАКТО ГерБджиков Каза: ГЕРБ Са КРАЛИ МНОГО, Ама И ХУБАВИ НЕЩА Са ПРАВИЛИ

Източници: Телевизия бТВ, Телевизия НОВА

Бурни дебати в мрежата:
– Друго я стане я не,ама ще му напълнят сметката от някое шкафче…….има хора готови да жертват името си за много пари,обяснимо е…животът е скъп…
– Който и да е кандидат, подкрепен от ГЕРБ е абсолютно противопоказен за България.
– Мисля, мисля,…щом е на ГЕРБ,,, няма да е читав, ще е беден, образован, но страхлив и алчен
– Жаждата за пари и власт води до опозоряване за цял живот! Това го чака и този ректор на СУ! Още сега е смешен и жалък!
– Защо не си гледаш университета! Всички много си повярвахте! Плати си сам разходите, не ни присвоявайте парите, че хората нямат какво да ядат и с какво да се лекуват!
– Поредният докоснал се до герберите, който ще бъде употребен. Няма никакъв шанс срещу Радев.
– Тоя НЯМА да го огрее слънцето пред ГЕНЕРАЛАТ ОТ ВВС настоящият ПРЕЗИДЕНТ РУМЕН РАДЕВ
– Демек ГЕРБ ще „подкрепи“ и това значи че няма да има свой кандидат ? Абе вие сте по прости и онази „меринджейка“надявайки се да хванете чак пък хептен слабоумни шарани. ХА хА ХА само присмех будите от некадърноста ви да измислите нещо по досоверно.
– Боже, какъв мазник!
– Защо ми напомня на Росенчо Плевнелиев….?На видизглежда сериозен човек, демострира самочувствие,но някак ми се вижда „сговорен“т.е лесно убеждаваем!
– Аз лично предпочитам Цецка Цачева!

(ОБЩО - 4 964, Днес - 1)