СЛАВИ Разказва За СРЕЩАТА МУ с КИРИЛ ПЕТКОВ и Дали Ги Харесва с Асен Василев
Харесвам българските поговорки и в случая много подхожда „ Гузен негонен бяга“Обяснителният режим на г-н Трифонов не е нишо друго освен,че вината за нови похарчени 50 милиона за нови избори е на партията спечелила изборите. Вие май не искате да чуете хората, които ви подкрепяха и заложиха на вас промяната. Никой друг не е виновен, освен вие. Не мислете, че „суверенът“ не вижда и преценява. Вашето високо самочувствие ви изяде главата.

Слави Т. ТРИФОНОВ Говори За СРЕЩА с КИРИЛ ПЕТКОВ и Дали Ще Има АЛА-БАЛА
Слави Т. ТРИФОНОВ Говори За СРЕЩА с КИРИЛ ПЕТКОВ и Дали Ще Има АЛА-БАЛА

Източник: БНТ

реакции и коментари:
– Олигофрени ,нямат край. Бойко е с доживотна ,набийте си го в кухите кратуни.
– Не, не е призрак.
Електората ви наказва, за това, че на два пъти имахте възможност да съставите правителство, но оставихте егото да ви води.
Както се казва един ваш албум „Vox populi, Vox dei“ (Глас народен, глас божи)
– Слави, ако можеш да броиш до 121 , колко щяха да бъдат депутатите на ИТН, ДБ и ИБГНИ? 112 депутата ! И как , драги ми смехурко щяхте да управлявате без мнозинство?В това уравнение без БСП или ДПС решението е невъзможно! А и с вашия инат , бяхте обречени!
– ИТН бяха първа политическа сила на тези избори и като такава сте мандатоносител. Ваша е отговорността да съставите работеща формула за управление. Изключително ваша е вината, че не го направихте, защото подходихте абсурдно с един списък от имена, част от които нелепи кандидатури. Това е едно.
А ти казваш – не съставихме правителство заради конфигурацията в парламента. Накратко – вие, избирателите, сте виновни, че така подредихте останалите партии.
Нагло, както винаги.
– Истината е че всички българи трябва да сме благодарни много благодарни на вашата партия и постъпка ,за действията които предприехте пролетта , защото ако не беше вашата партия сега нещата щяха да са си по старумо и герб да е на власт,ако не бяхте разровили всички тези лайна и неща които направихте целия народ щеше да загуби,здраво мислещите хора трябва да са много благодарни на вас и поколения на пред ,и независимо кой ще спечели вече нищо не е същото в политиката заради вас ,аз съм благодарен

(ОБЩО - 46, Днес - 1)