Цвета-2 с Първа ЗАСЛУГА Да Бъде ПКП-2 ! И Има Огромен Потенциал ДА ЗАДМИНЕ ПКП-Караянчева
Фейсбук Барбито Цвета Кирилова наскоро ни шокира с новината, че ще се кандидатира за Президент на Република България !? Ся, верно че всеки може да се кандидатира, ама туй надупеното пред Боко … идва ни в повече, не мислите ли ? Водещият Виктор Николаев верно се опита да се побъзика с ПКП-2, ама доста плахо и много зрители го обвиняват, че не е задал важни въпроси … Колко и какво съдържание има (или пък няма) в блонди образуванието на раменете си, Цвета-2 показа крещящо още в първата си поява на телевизра кат кандидат-президент и си заслужи прякора ПКП-2, ! И този вагинален прякор й лепна даже повече от на ПКП-Караянчева. Чуйте я …

Цвета-2 с Първа ЗАСЛУГА Да Бъде ПКП-2 ! И Има Огромен Потенциал ДА ЗАДМИНЕ ПКП-Караянчева
Цвета-2 с Първа ЗАСЛУГА Да Бъде ПКП-2 ! И Има Огромен Потенциал ДА ЗАДМИНЕ ПКП-Караянчева

Източник: НОВА ТВ

Доста разнопосочни са отзивите в мрежата:
– Време беше да се появи нормален кандидат на хоризонта. Надявам се да имаме достатъчно време да се запознаем с вас, за да не се гласува на сляпо, но след всичко, което се случи в последните няколко години, мисля че имате шанс и без да ви познаваме. 😅 Успех! 😊
– Нормален кандидат?Тук и боговете се смеят.Жалко за заблудения български народ.
– Всичко добре, но по въпроса с емигрантите не разбрах, архитектурното конструктроиране на институцийте какво ще строят 🤔
– Красива, ерудирана и с голям потенциал! Желая Ви успех!
– Най-после едно ново лице, различно и изключително смело!! Успех и напред !!!!!!!
– Усрех Цвета! Бог да е с теб! И всички здравомислещи българи!🙏👌♥️
– Успех Цвети,чакаме те с нетърпение!На нас възрастните не ни се живее в прекрасната ни Родина,а за младите да не говорим!
– Да не е поредня фалшив сценарии,кои са сценаристите,не си сама в играта,та прегледай ги и прецени пак ,за да няма измамени !Бе не може на всеки да се угоди,но близоста е по-добро от конфронтацията,нали!Успех по пътя на горе дето води на долу!
– Колко е заблудена само!!!Цвете май не разбираш и не схващаш че по тия географски ширини-а именно Балканите никога ,ама никога НЯМА ДА ИЗБЕРАТ ЖЕНА ЗА ПРЕЗИДЕНТ!Или някой сериозно те заблуждава или си с някакви нереалистични очаквания и мечти!!!
– Ще се препънеш, голям е камъкът..
– От доста време ви следя и харесвам много от нещата които правите за България, но на най-важното не отговорихте или поне беше уклончив и общи приказки отговора ви! Защо не се обсъжда и дори не се споменава възможността да се насочват мигрантите към богатите съседни мюсулмански държави като Катар, Саудитска Арабия, Дубай и др. където тия хора много по-лесно ще се интегрират бидейки от една религия и сходен начин на живот, а единствения вариант за тях е да пътуват хиляди километри към Европа, която с НИЩО не им е длъжна, нито пък България! Защо са ни границите и паспорти като нямаме право да спрем хора част от които са със съмнителни намерения и видно не идващи от конфликтната зона! Какво ни пречи да откажем прием на незаконо идващи икономически емигриранти каквито са повечето от тях, както прави Унгария например!
Втория много важен въпрос е за коя Неправителствена организация работите и бихте ли се ангажирали със предлагане и съдействие за закон забраняващ ЛГБТИ и джендър пропагандата на децата ни в училище?
Освен интересите на България всички други прозападни или проруски или каквито и да било проНЕбългарски са едно и също зло и няма значение ако не се работи ЕДИНСТВЕНО за България и българските общности!

(ОБЩО - 6 347, Днес - 1)