МИКА ЗАЙКОВА Пак Избухна С КУЛТОВА РЕПЛИКА
Мика Зайкова е поканена да изложи позициите на ПП „Има такъв Народ“ за състоянието на енергетиката в България.
Разговорът логично се насочва и към БЕХ и действията и бездействията им и най-вече към ръководителя са критиките на Зайкова.
Мика Зайкова каза нещо отдавна всеизвестно – че ръководните постове в енергетиката в държавата са окупирани от хора на ДПС.
Коментирайки защо министърът не енергетиката е на този пост, г-жа Зайкова в нейния стил го „охарактеризира“ с една дума, чуйте я ..

МИКА ЗАЙКОВА Пак Избухна С КУЛТОВА РЕПЛИКА
МИКА ЗАЙКОВА Пак Избухна С КУЛТОВА РЕПЛИКА

Източник: Банкеръ

Отзиви и коментари:
– Браво.. Успех на ИТН..
– Истината трявба да се казва направо, без заобиколки! Така както един работодател ще изхвърли на минутата, работник който не е добросъвестен, не работи, а се скатава, така трябва да е и във вишият ешалон на властта! Щом няма положителни ризултати моля, следващият.
– Респект!!!
– Браво Зайкова!
– свежа! тежката артилерия
– Уникална Мика 💖Зайкова голямо попадение на Слави!
– Много точно казано но простия народ си остава прост всеки разбира и всеки може
– Истината е , че за 12г такова чудо не е било….да много грешки има и не са за оправдаване , но това което вие сега сътворихте е единствено по ваша вина.Юрнахте се да вадите на показ куп простотий вместо да започнете да работите за подобряване на това което според вас може и по-добре.Много удобно да се обвинява , е вас сега какво да ви галим с перо за това , че и кабинет не направихте и провалихте два парламента и за това пак Борисов виновен…..ми не ставате защото знаете само лошото да сочите , но какво добро пък вие сътворихте??????И сега пак този цирк ще продължи защото жаждата за власт е водещата….с логото ви „избори до дупка „ни вкарахте в цикъл избори след избори , за да постигнете какво????Еднолична власт срещу която толкова силно роптаете ли?????

(ОБЩО - 505, Днес - 1)