Пуснаха ВИДЕО От ПИКАНТЕН СКАНДАЛ Между БОЙКО БОРИСОВ и РОСИЦА КИРОВА
Кой не знай Росица Кирова, кой не е чувал за нея ? Росито първо беше в ПП Има Такъв Народ, но я изхвърли от там позорно, след като осъзнаха, че тя е платена жрица на политическата любов ! Но, Росито хич даже не се е и притесни и с помощта на огромния си опит от практикуването на древната си професия, веднага си намери нова хранилка при Баце. Пи публично кафе с Тиквун и изглеждаха някак интимни там двамцата … Историята мълчи дали му е сваляла ципа в джипката, но чуйте това ! 18+ е …

Пуснаха ВИДЕО От ПИКАНТЕН СКАНДАЛ Между БОЙКО БОРИСОВ и РОСИЦА КИРОВА
Пуснаха ВИДЕО От ПИКАНТЕН СКАНДАЛ Между БОЙКО БОРИСОВ и РОСИЦА КИРОВА

На този видеоколаж попаднахме във ФБ и авторът му е неизяснен, затова и не го го споменаваме. Ние само споделяме тук този видеоколаж.

– Здравейте,
много се радвам, че ограмотявате някой хора в заблудете им.
Пази Боже сляпо да прогледа!
Поздрави
– Радвам се, че все пак бавно, но славно истините започнаха да се показват!
Баба ми казваше :
Истината е като водата, винаги намира начин да се покаже!!!
Аз пък не скривам радостта си, защото дълго слушахме обидите на „новите“ и недораслите за политика!
Надявам се Борисов и ГЕРБ да са се получили от грешките си, да се вслушват повече в мненията на опозициите..
На вас г-жо Кирова ви „свалям шапка“
Вие сте човек на честта и съм сигурна, че ще пожънете безброй успехи и като политик!!!
С ГЕРБ напред и нагоре!!!
– Роси, не ги защитавам, ама човек от партията начело с банкянския таралеж които съсипаха България, нямат право да говорят каквото и да било.
– Смесени чувства!
И все още надежда, че нещо може да бъде променено ако положа достатъчно усилия. Вярвам ли още след всичко, на което ствам свидетел?!
– Прекрасна, винаги мотивирана и неуморима в исканията си и стремежа Видин да е преуспяващ. Бъди здрава и винаги такава, каквато си. Успехът и видинчани сме с теб ❤️❤️❤️.
– Напълно заставам зад думите и подкрепата си за г- жа Кирова. Не познавам друг водещ в политическия живот на град Видин човек, който да е направил това, което тази жена и мисля, че трябва да признаваме успехите на другите. Каквото и да е постигнала, а според мен не е малко, други и това не са. Само мили думи и усмивки.
– водени от старата поговорка „Мълчанието е злато“ и така набраха трудов стаж за пенсия!
– Ти можеш !Успех !
– Много мога да говоря по въпроса „Каква е разликата между подготвените инженери в България и тези във Великобритания ,но това е тема за сериозен разговор! ИМАМ САМО ЕДНА МОЛБА,НЕ СЕ ПОДЦЕНЯВАЙТЕ!ЦЕНАТА НИ Е ВИСОКА!!!

(ОБЩО - 7 365, Днес - 1)