ПРЕЗИДЕНТЪТ Яко СКАСТРИ Борисов За Брътвежите Му Каза и За Новия ПРЕМИЕР …
Днес, в деня на Европа и годишнината от победата на нацизма, Президентът Румен Радев поднесе цветя на паметника на незнайния войн.
Разбираемо, журналистите го питаха за състава на предстоящия служебен кабинет и избрал ли е вече състава му, а и дали е ясен новият Премиер. Една мисирка, много мило все още наричаща Онуй от Банкя „премиерът“, провокира Президента като му цитира брътвежите на Онуй …
Как реагира Президентът и как й отговори, гледайте …

ПРЕЗИДЕНТЪТ Яко СКАСТРИ Борисов За Брътвежите Му Каза и За Новия ПРЕМИЕР …
ПРЕЗИДЕНТЪТ Яко СКАСТРИ Борисов За Брътвежите Му Каза и За Новия ПРЕМИЕР …

Източник: НОВА тв

Част от реакциите на гражданите:
– Господин Президент Вие сте на космически години по държание, интелект и по това как държите на България и хората, спрямо оная герберска пасмина.Знам че няма да оставите повече да ни управлява мафията.Бъдете жив и здрав.\- Честит празник на всички европейци и демократично настроени българи! Истинско щастие е да живеем във времено, в които ни управляват достойни политици, като Генерал Румен Радев, които ценят и пазят в себе си европейските ценности и култура!
– Искренно се надявам след 11 юли управлението на държавата да се поеме от хора като г-н Президента. Да знаят и зачитат историята си и да работят за по-добро бъдеще и живот на и в България.
– Най-достойния президент от началото на прехода до сега,всичко е толкова реалистично,и достойно от негова страна!Адмирации!
– Добре, че е Румен Радев, за да разбере народа на България, какво трябва да е поведението и държанието на един Държавник- адекватно, културно, лишено от помпозност и сдържано. Здраве и късмет му желая!
– 🇧🇬Господин Президент на Република България Румен Радев много ми харесват вашите посещения в населените места в България и тяхното отразяване тук в официална Ви страница.
Вие сте посрещан тържествено от хората с топлина и обич. Харесва ми отразяването на вашето посещение в село Петрич.
Поздравявам хората , които правят клипове с посещенията Ви.
Браво на Вас достойният Президент на България!
С Вас съм!🇧🇬
– Поклон, пред жертвите! Съжалявам но…ако е ,,достоен“, щеше да им се опълчи на ,,онези“, за фалшивата ,,Пандемия“ и всичките последствия! А той, и в този Ден, с маска в църквата, въпреки, че е не- законно! Страх, от дявола?..Слепи Българи…. що Народ по стълбищата си замина, с почернените семейства, а за тях, кой ще се помоли за Душите, напъхаха ги в черните чували, близките им без да се сбогуват!….И това, в момента продължава!…
– Прекрасен президент имаме, на фона на гербаджийските гадории се откроява още по силно и мощно с манталитет, ерудиция, тежест, умереност, браво и на жената, която е до него

 

(ОБЩО - 1 000, Днес - 1)