Орда ГЕРБави ЕНИЧАРИ Пак ПРИЗОВАВАТ Асфалт ПАША Към НАСИЛИЕ Над БЪЛГАРИ !
Както знаем, Бойко Борисов беше получил призовка и днес се яви на разпит в ГДНП. Цяло стадо ГЕРБопитеци бяха се струпали пред сградата. Още след изборите през април стана пределно ясно, че Боко вече няма шанс да е вече на власт. Буци квичи като ранен глиган по брифинги всеки ден, уплашен от очакващото го, осъзнавайки, че среща с Бай Ставри е все по-вероятна. НО, все пак, Буци за 12 години много чекмеджета си е напълнил и скрил, но празноглавите лелки и чичковци разчитат само на ГЕРБавата хранилка, която им осигуряваше Тиквун и за тях обозримото им бъдеще е катастрофално и те го осъзнават много ясно и стават все по-кръвожадни към всичко, що не им гарантира хранилката !

Орда ГЕРБави ЕНИЧАРИ Пак ПРИЗОВАВАТ Асфалт ПАША Към НАСИЛИЕ Над БЪЛГАРИ !
Орда ГЕРБави ЕНИЧАРИ Пак ПРИЗОВАВАТ Асфалт ПАША Към НАСИЛИЕ Над БЪЛГАРИ !

– Не им е лесно!Ще останат без покровител на мръсните им сделки и пари няма да има!Глааааад!😀
– Бойко Бойко… крещят загорели гербаджийски лелки конкурирайки устрем на мисирки, той ги гледа с досада и си мисли на тези няма да позволя да ми фоткат шкафчето 🤔😂
– Сценарий, достоен за мафиотски филм! Отвражение и погнуса към този обезумял българоубиец! Затвор те чака, проумей го! Ето го твоят ред във хаоса! Умишлено създаваш хаос, за да компрометираш всички останали! Оказа се, че не е само за България опасен! Ще си го получи и отвън! Колкото повече ги събираш около себе си, толкова повече пропадаш! Съд и затвор!!!
– И за какво беше това реване, че Стъки първи се отзова на помощ, той сега май само това работи, защитник на ББ, за работил си го е.
– Две неща от изказването на гражданина Борисов,ми направиха впечатление:
1.Той казва, че никой не е организирал протеста. И аз имам същото мнение за Стъки.
2.Изненада ме, че е недоволен, че ЦИК са удовлетворили молбата му да не бъде депутат.Аз също не съм доволен, че се отказал от депутатското си място, след като се похвали, че е спечелил лидерската битка.
– Боже! Буци излезе жив! Така съ бях притеснила, че някоя леля ще го задуши с жежка прегръдка и кюлоти метнати на врата му! Имаше и…“мъже“ при протестиращите. Феновете на бодигардчето на Живков са умилително жалки.
– Така ли излезе жив. Не спря да ревеш че в ареста ще те убиват. Стъки събрал хората да те спасяват. Цирка продължава с пълна сила. Срам и позор сте за държавата ни.
– Демокрацията е велико нещо! – всеки управляващ може да краде колкото си поиска, но само при условие, че не е Комунист! Всичко останало е Комунизъм!
– Да си прегоряла женица и да те тресне топлинния удар и липсата на турски сериали по талавизията и липса на мъжко внимание и да идеш да крещиш името на тоз…разбирам! Ама да си чичо на50 години и да крещиш като пеерас търсещ камшици, докато туловището на Чекмеджегейт излиза от разпит…ето това е вече гадно наследство.

(ОБЩО - 1 468, Днес - 1)