Огромен РЕЗИЛ За Цвета – ПКП Още в ПЪРВИЯ ДЕН На Новия ПАРЛАМЕНТ !
На 4-ти април огромна част от българския народ яко шамароса и дефакто изрита Бойко Борисов и цялата му шайка ГЕРБ от властта.
Започна работа 45-то Народно Събрание и след заклеването на депутатите последва избор на нов Председател на Парламента.
Като партията с най-много депутати, ГЕРБ първи направиха своето предложение за председател. А кой е по-подготвен от Цвета ПКП за тази длъжност, а ?
След ГЕРБ и следващите партии представиха своите кандидати. И … вижте и чуйте какво се случи и какво казаха някои …

Огромен РЕЗИЛ За Цвета – ПКП Още в ПЪРВИЯ ДЕН На Новия ПАРЛАМЕНТ ! Яко Я Възпяха !
Огромен РЕЗИЛ За Цвета – ПКП Още в ПЪРВИЯ ДЕН На Новия ПАРЛАМЕНТ ! Яко Я Възпяха !

Източник: БНТ

А как много българи реагираха:
– Кошмарът на ГЕРБ тепърва започва.Подигравахте се на хората гласували на референдума.Едно трябва да разбере вече политикът в България,че има много млади Българи със севсем ново Европейско мислене и ще ви пометеме на избори ,тези ПП които не работят в интерес на Народа.Ясен пример е ГЕРБ ,на никой не му пука вече какви сте сини ,червени ,леви ,десни,хората искат нормален живот в тая държава.
– Страхливеца-мутра пак се скри от парламентарен контрол. Да бъде призован за корупцията, пачките и кюлчетата и далаверата с пиб
– Нов Парламент и нов бардак не се правят със стари контрагенти !
– И Цветана Караянчева е експерт само че по поциковане на кофи!Ето затова и парламента беше на това трагично и плачевно състояние, понеже в парламента се допуска депутати които нямат представа какво значи депутат,но добре знаят как да се поцинкова кофи!
– Радостно ми е !Подкрепям интелигентни,умни и градивни мисли,думи,дела и взаимоотношения.За народа е важна всяка глътка свеж въздух,изпълнен със стремеж за добро,градивно и всеобщо благо.Да си позволим да стане,дай Боже! Успехи!🌞🇧🇬🇧🇬🇧🇬
– Класи над ПКП!!!
А журналистите, хубаво ли е в кулоарите или обратно в мазето с телевизорите?
– Целият парламент се подигра с Караянчева, точно както тя с българският народ!
– Да целият парламент се подига с ГЕРБ направо, направиха ги за смях. Никой не ги подкрепи и не ги иска
– Това им се полага 12 год Герб се подиграваше с народа,, хайде сега,,да си върнем държавата,, а те ,, герберите,, да стоят в ъгъла,, мирно и тихо!! И бедно ,мизерно,, както ние!!
– Важното е, че герб, загубилият победител, е изринат и е в кюшето. Постепенно – и на улицата ще излети. А онзи поцинкован срам за женската популация пак се намърда на трибуната. Колко по-добре би стояла пред яслите в свинефермата.
– Наглостта на ГЕРБ и Борисов да предложат ПКП Цвета Караянчева отново за председател на НС е гавра с всички онези българи, които искат уважаван и морално неукорим човек на най-високия пост в държавата, а не кърпичка за еднократна употреба. Слава Богу депутатите имащи разум, гласуваха против. Поздравления за избора на разумните хора в НС на Ива Митева, доказан професионалист !
– Предложението на ПКП беше извинение на ББ…..той държи на нея, не е важно 🤣какво хората говорят 🎃🎃🎃
– След като я нарече ПКП и я цунка по главичката, сега я подложи на поредното унижение, защото само идиот би предположил, че няма да бъде отхвърлена.
– Значе вече може и по дупето да я цунка. Тя така или иначе няма да разбере. 😉
– Бойко пак се подигра с женицата -Цвета!!! Това фарс!
Пак я сложи пред него,като бушон!Да я коментираме отново нея,вместо него
🙄,че си подаде оставката ИНКОГНИТО!!!
– ЧАО ЦВЕТА. СЕГА ПОД РЪКА И СБОГОМ ВЛАСТ.
– За Цветка, един голям поцинкован пръст.
– До последно се бъзикаха с Цвета май

(ОБЩО - 7 054, Днес - 1)