Вбесен БОЙКО РАШКОВ с ОТВРАЩАВАЩО ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Вече Не Е ЗадКулисие, Това Е … !
Завчера станахме свидетели на шокиращи кадри от гнусно полицейско насилие над мирно протестиращи младежи миналата година.
Ива Митева, потресена от видеото, насрочи за днес извънредно заседание на Парламента по случая с изслушване на министър Бойко Рашков.
В пленарната зала на Народното Събрание бяха поканени и битите младежи, а министър Бойко Рашков се обърна специално и към тях !
Още в началото на 20-минутното си изявление, Бойко Рашков беше вбесен и силно емоционален и няма как иначе да е …

Вбесен БОЙКО РАШКОВ с ОТВРАЩАВАЩО ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Вече Не Е ЗадКулисие, Това Е … !
Вбесен БОЙКО РАШКОВ с ОТВРАЩАВАЩО ЗАКЛЮЧЕНИЕ: Вече Не Е ЗадКулисие, Това Е … !

Източник: БНТ

– Депутат, когато бива обвинен доказуемо, да напусне депутатското си място, и да Не може мястото му да се заема от друг. Т.е, . политическата партия от която са, да се лиши от броя депутатски места без право на замяна. Както в този случай бивши, но сега депутати. Виновни, да, доказано,нарушение. Вън…
– Ама само констатации не вършат работа, дела трябват! Да си чеше Рашков езика не стига! Съд и затвор!
– Мачкай ГЕРБавите, доц. Рашков, цяла България те подкрепя.
– ако вашите деца или близки бяха бити така ли щяхте да говорите? Точно така са говорили и нацистите, като са арестували жени деца за лагерите? Всичко започва отнякъде. Затова виновните трябва да бъдат наказани с каквото заслужават по закон.
– Хора започвам да се съмнявам, че всичко е режисирано, ами ако не са полицай, полицейски униформи се продават под път и над път. Едно е ясно, че в момента нещо отклоняват вниманието на хората от жизнено важни проблеми за хората които живеят във България.
– Данчо Полицая
Видеото, което се появи от камерата зад колоните на Министерски съвет очевидно е манипулирано, като дори и непрофесионалист лесно може да разпознае некадърната обработка, която ужасно много си личи! Зад колоните бе мястото на, което се оказваше помощ на дрогираните младежи, тъй като наркотиците, които бяха приели венозно ги задушаваха и им пречеха да дишат, така че за никакви удари или агресия от страна на полицията не може да става въпрос! В момента се осъществява масирана атака на задкулисието срещу Република България и с тези изфрабрикувани компромати се удря целенасочено срещу най-класната социална група, служителите на МВР! Причината е ясна, безкомпромисната война, която ние смелите служители на МВР поведохме срещу мафията, олигархията и организираната престъпност!

 

(ОБЩО - 1 655, Днес - 1)