ИЗГЛЕДАЙ – Как БОЙКО БОРИСОВ Разказва За ПРЕЖИВЯНИ От Него ШОК, УЖАС и СТРАХ !!
Колко ниско може да падне човек само и само да се задържи на повърхността. Евтин пиар с хора, които явно не са наясно, че са стръв или примамка, за да може Борисов да демонстрира колко е уважаван и предпочитан, но уви, всичко свърши. Колкото и да обикаля из България, и да се снима и да говори по служебното правителство, той не печели, а все повече затъва в блатото, което сам сътвори за тези 12 години. Докара народа до просешка тояга, изгони младите по чужди държави, доведе държавата ни до икономическа криза и още има очи да се показва. Всички чухме просташката му изцепка срещу Бойко Рашков … А сега го вижте и чуйте как разказва за Страха си и Ужаса,който преживял

ИЗГЛЕДАЙ – Как БОЙКО БОРИСОВ Разказва За ПРЕЖИВЯНИ От Него ШОК, УЖАС и СТРАХ !!
ИЗГЛЕДАЙ – Как БОЙКО БОРИСОВ Разказва За ПРЕЖИВЯНИ От Него ШОК, УЖАС и СТРАХ !!

– Публикувам този просташки монолог, за да припомня на дефилиращите из студията ревящи за справедливост екатеринки, десиславки, томета, даниелчовци, томиславчовци и прилежащите им носители на разни титли, но всъщност срам за академизма, професорки, среднопръстови доценти и доцентки, че това едногънково откъм мозък създание Божие ни управлява 12 години и ни срамИ пак толкова по света. Хайде, сега някой журналист още утре да ги попита как ще коментират този изблик на простащина, наглост, вулгарност и цинизъм. Пък да вземат и Манфред Вебер да попитат. Че ги “такова с двеста в дупарата” помним, но и че тази забележителна интелектуална полюция ще остане в /к/аналите на историята, също нямаме съмнение.
Журналисти, вие сте на ход още в утрешните неделни блокове. Не гледайте като хипнотизирани герберастите, а питайте – в академията за политика ли ги учат на такъв речник /Антоанета Христова им преподава/ или са си прости и вулгарни по рождение и това е входният билет за членство и просперитет в ГЕРБ.
– Как какъв си там. Стига завист и злоба. Народът си каза думата. Трябва да се примириш.
– Ей на това му казвам аз образован, целеустремен, начетен, цивилизован електорат. Предполагам само, че си говорите на английски по темите, които ги вълнуват.
Жалка картинка. Простотия.
– Историята на партия НДСВ се повтаря с новото име ГЕРБ. Пътя е утъпкан . До тук бяхте.21,15,10,5% и ….. 😭
– И на бай Ставри му работи социологията. Брои дните до срещата с теб. Не остана много…
– За него и опкръжение то му само затвор и никакъв компромис.
– Г-н Рашков вгледайте се добре във всички тези лица
Само с гледане не става а започвайте да ровите във всичките кметства в община Поморие
Разровете и ще видите какво се случва
– Един, един нормален няма на снимките. Наистина работи социологията , всичките социални отидоха при хората от снимките 🤷‍♂️
– Къде беше преди като видя залеза и тръгна да проси гласове
– Пробвай в някой град! Ще бъде незабравимо приключение! Гарантирам!

(ОБЩО - 1 568, Днес - 1)