МИНИСТЪР Или МУТРА е Този !? Вижте Какви ГИ ВЪРШИ Пред Парламента НИ !
Видяхме Наглите министри от целия Министерски Съвет отказа да се явят на отчет пред Избранниците на Народа !
Колко нагъл, дебелокож и самозабравил се трябва да си, за да не се явиш в Парламента, след като той със свое решение те е задължил ??
Но пък що ли е дирил министърът на МВР в Парламента ? Каквото и да е , отпред се сблъска челно с „народната любов“, яко се сблъска !
И, като говорим за наглостта и самозабравянето на гербопитешката паплач, какво ли можем да очакваме от един такъв ? Ами … вижте и чуйте …

МИНИСТЪР Или МУТРА е Този !? Вижте Какви ГИ ВЪРШИ Пред Парламента НИ !
МИНИСТЪР Или МУТРА е Този !? Вижте Какви ГИ ВЪРШИ Пред Парламента НИ !

Част от коментарите за случката:
– Ако всички хора са толкова смели както тези в България всичко ще е перфектно.
– И идиотката с българското знаме-тениска отзад се здрависва с бандита,бивш охранител на Мето Илиенски,че и другата до нея,маските паднаха изцяло,КАК го допуснахме това,как,как,как?!.Вината е изцяло наша и ние трябва да изчистим боклука,няма кой друг!.Трябва от прованса да се организираме,че от София не става!
– Ей така трябва да говорят хората с тези , които са крали
– За пръв път виждам шефа да се ваздържи при такова отношение и всички да останат живи и здрави. ..ха ха
– Шофьорчето Младенов е за затвора…и много други. Ще трябва да строим нов затвор за рекетьорите на герб.
– Маринов е Мутра убиец. В ада да горите до девето коляно… Уроди… .
– Браво на Росен Миленов. Всички трябва да сме като него.
– Адмирации, Росен! Точно така заслужават да се държиш към онези, които те пребиха, пратиха в болница и те сложиха в патерици.
– Шоферчето Младенчо е толкова жалък и глупав,че елементарната му култура,която не може да се скрие веднага тръгва да се перчи скрит зад депутатската карта, ноооо както каза Росен Миленов скоро, скоро пак ще има сълзи,но не от това, че е олизал гъза на Тикваря,а заради това, че ще види затвора като обвинен и осъден!
– Надявам се някога, в бъдещето, институциите да бъдат изчистени от уялата се политико-чиновническа маса – неспособна и нежелаеща да решава проблемите, за което е избрана или назначена.
Стимулирана за борбата с Ковид, привидно първа линия, полицията всъщност е първата линия в защитата на управляващите от недоволния народ. През годините гербаджийския морал и полицейското доминиране на лица със съмнителен морал и минало по върховете на МВР, доведе до превръщането на полицията в башибозук, често престъпващ закон и правила. Колаборацията с едрата и дребната престъпност опротивя на хората.
В Плевен се натъкнах на такова проявление. Още при доставка на различни уреди, бях обран от мургавели, които се оказа, че са покровителствани от полицията. Чаках над година да ми отговорят, че са иззели вещите ми (на висока стойност), но въпреки, че всичко беше налице, а извършителите известни, вещите изчезнаха. Полицаите не очакваха, че ще съм толкова настойчив и няма да се уплаша. В резултат се опитват да ме убедят, че не съм обран, а съм подарил вещите си на мургавелите от циганското вече мнозинство (или може би на някой полицейски служител). Фалшифицират и подменят показания от разследването, измислят сценарии и колкото повече се манипулира следствието, толкова повече уязвими стават, а лъжите лъсват видими и неопровержими. Обаче арогантността е безкрайна.
Получих като краен резултат от полицейско „разследване“ подписано от директор на ОДВР Плевен писмо, че съм заложил новозакупените вещи, токущо доставени, при цигани, за уж дължима сума 5 пъти по-малка от стойността на откраднатото. Срам и позор!
Сега трябва да съдя полицията, която е съдействала на циганите и твърди, че е посредничила при сделка.
Обещал съм им, че ще разкажа случая по всички мрежи, затова се извинявам на прочелите, за причинената досада!

(ОБЩО - 1 828, Днес - 1)