ФИЛИП СТАНЕВ За ТИШИНАТА В СПАЛНЯТА, Едно ПРАСЕ-КАСИЧКА и Още Нещо …
Преди няколко дни Тошко Йорданов от ИТН хвърли бомбата в интервю по БНР като каза, че Татяна Дончева е предлага на листче 500К лв подкуп на техен депутат.
Последва буря и престрелка от изказвания и от Дончева и от Слави Трифонов, от самия депутат, който бил подкупван и т.н.
Всички медии ежедневно правят коментари по темата, канят разни гости за коментари и темата наистина стана като взривена бомба.
Тази сутрин, в кулоарите на Парламента, една мисирка интервюира Филип Станев и се опита да вкара още интрига и скандал, но Станев я изправи с думите си …

ФИЛИП СТАНЕВ За ТИШИНАТА В СПАЛНЯТА, Едно ПРАСЕ-КАСИЧКА и Още Нещо …
ФИЛИП СТАНЕВ За ТИШИНАТА В СПАЛНЯТА, Едно ПРАСЕ-КАСИЧКА и Още Нещо …

Източник: НОВА ТВ

Отзиви от някои зрители:
– Какво правят избраните тъпи негодници – вместо да разградят с общи усилия корупционния диктаторски модел , в позата на борци срещу безобразията пречат на каквито и да е мерки срещу корупцията и диктатора. И създават субект , отвличащ усилита за изриване на диктатора и безобразията върху себе си с инфантилни интриги.
И добре си играят , вероятно уговорената и добре възнаградена роля , но май този път си надцениха възможностите, и се опитаха на краставичар , краставици да продават, и яко ще ги ошамарят.
Демагогската им игричка светна като коледна елхичка . И никакви пози и никакъв ПР не може вече да заблуди нормален човек . А на следващите избори да си търсят гласове , ако е останал все още тъп народ .
– „На нас ни трябват минимум 40 депутати“. Разбирай, трябва ни цялата им група, а не само един двама. Дори не е умна, за да не се издава. Друг интересен факт е, че ИТН никога досега не са лъгали за разлика от Дончева. Всеки може да си прави сам изводите.
– Аз вярвам че тази измислена г Дончева е искала да подкупи и провали ИТН.. Ако не сте гледали как тя вика и избухва в парламента това не е нормална жена.. Била е преди БСП и преди СДС.. Фурнаджииска лопата.. Без морал с махленско държание.. Брутална жена.. Всичко е мръсна работа.. Но не и се получи мръсотията..
– 500 000 лв , абе хора вие парите ги нямате за нищо !!! Ако това е истина , значи зад вас стоят много , много влиятелни бизнесмени , вече НЕ мога да си представя , за други по важни неща какви пари се раздават
– Добре ще е да се явят пред Темида, та да си докажат свободните интригантски бръщолевения, че и заради обидните квалфикации. Поздрав!
– Само така…..няма прошка за подобни простотии….всеки да си знае, когато реши да си отваря устата

 

(ОБЩО - 1 136, Днес - 1)