КИРИЛ ПЕТКОВ Каза Има Ли ПРЕДЛОЖЕНИЕ За ПРЕМИЕР и ЩЕ ПРИЕМЕ ЛИ ТАКОВА
Министърът на икономиката Кирил Петков пристигна в завод, производител на велосипеди край Пловдив

КИРИЛ ПЕТКОВ Каза Има Ли ПРЕДЛОЖЕНИЕ За ПРЕМИЕР и ЩЕ ПРИЕМЕ ЛИ ТАКОВА
КИРИЛ ПЕТКОВ Каза Има Ли ПРЕДЛОЖЕНИЕ За ПРЕМИЕР и ЩЕ ПРИЕМЕ ЛИ ТАКОВА

Източник: FB/Вестник Марица – Пловдив

– За първи път чувам думата СТРАТЕГИЯ от властта. Стратегия за икономическо развитие на България! До сега беше хаотично движение по инерция.
– Адмирации!Дано започне съживяването на Българската икономика!
– И да се спре износа на залежите от златото ! Така България ще стане най-богатата държава
– ами да. Нека си го държим там под земята🥰и ще си го гледаме от космоса и сателитни снимки ще продаваме. НИЕ НЯМАМЕ ТЕХНОЛОГИИ ЗА ДОБИВАНЕ НА ЗЛАТО и затова е даден добива на чужди фирми …НО ПРИ МНОГО НИСЪК % ОТ ПЕЧАЛБАТА И ДЪЛГОСРОЧНО 😡такива договори подписа Р. Овчаров!!! Антибългарски! И го осъдиха само на 2,5 години….
– ми ето задача за новия парламент. Да се забрани със закон износът на суровината злато и други залежи. Да се закупи технология от държавата и да се гарантира със закона, че земни богатства да се обрабортват само от бг фирми в бг. Тогава никой не може да подписва такива договори, а и не можем да бъдем изнудвани от интернационалната фирма, която работи така с много държави, и в Африка, и в Азия…. Никой не говори официално за тази фирма, но гледах документация. Това е международен обир. Африканска държава не искала да поднови договора. Появяват се разни от „фирмата“ и успяват да „убедят“ правителството да поднови договора. Работят по всякакъв начин, за да стигнат до тези договори!!!
Изнасят се суровини масово от много държави на безценица…
– Не само кадърни но и добронамерени . Не е едно и също на коя кауза служиш.Дано вече напред в обществото да излязат такъв тип хора-можещи ,знаещи и хора съчетаващи личният си интерес с този на обществото. Това значи чист бизнес и изключване на корупцията.
– Браво! Успех! Умни знаещи хора! Професионалисти в своята област! Служебното правителство! Да останат за постоянно!

(ОБЩО - 798, Днес - 1)