КИРИЛ ПЕТКОВ – Блазни Ли Го Идеята Да е ПРЕМИЕР и Би Ли ПОЕЛ Тази ОТГОВОРНОСТ
Министърът на икономиката в служебния кабинет гостува на Генка Шикерова в „Свободна Европа“.
Кирил Петков каза, че не е канен за разговори за участие във втория проектокабинет на Слави Трифонов.
Генка Шикерова попита служебния министър дали е канен от някого за поста Премиер на Република България, блазни ли го тази идея и би ли поел отговорността да стане Премиер … Кирил Петков се усмихна на тези въпроси и отговори така …

КИРИЛ ПЕТКОВ – Блазни Ли Го Идеята Да е ПРЕМИЕР и Би Ли ПОЕЛ Тази ОТГОВОРНОСТ
КИРИЛ ПЕТКОВ – Блазни Ли Го Идеята Да е ПРЕМИЕР и Би Ли ПОЕЛ Тази ОТГОВОРНОСТ

Източник: Свободна Европа

– Много добър екип. Свършиха 100 кила работа, та и отгоре. Не мисля, че бих повярвала на правителство, което реши, че нямат място в техния кабинет! Абсолютни професионалисти и вършат точно това за което са там. Имате пълна подкрепа!
– Без да ви обиждам, но ако не разбирате от одити и финанси, много лесно бихте се заблудили и повлияли от чуто- недочуто, разбрано- недоразбрано. Кои Европроекти са спряни?
– Кажете ми поне два европроекта, които са спрени, защото на мене не ми е известно. Плюс това ми е по-интересно в момента кой ги взима тези европроекти и къде дефакто отиват парите.
– „Свършиха 100 кила работа“ – дааа, може ли да ми припомните поне 1 кг от тази свършена работа 🤣 освен че един месец не могат да си внесат правилно документите за назначаването на новия надзорен съвет на ББР и че си приписаха заслугата за сделката за завода за ел.коли (който предвид състоянието на фирмата не е изобщо ясно дали ще го има) аз за друго нещо не се сещам 😉
– Екипът на служебното правителство е добър. Качествата на Кирил Петков са безспорни, но само Асен Василев не е достатъчен да го придружи в нов кабинет. Целият кабинет трябва да има качества, за да направи промяната, която всички желаем. Една птица пролет не прави.
– Кирчо Петков само с ББР и с язовирите се занимава, с нищо друго. Очевидно и от нищо друго не разбира. Но – за слепите и едноокият е цар.
– 8 МИЛИАРДА ЗЛОУПОТРЕБИ НИЩО ЛИ СА. ЗАСРАМЕТЕ СЕ БЕ ГЕРБАДЖИИ.
– Мъдър, млад човек! Пожелавам му, успешна кариера, но свързана с България! Пожелавам, за себе си, да живея в успешна България!
– и аз мисля така, но като гледам, колко много хора не знаят какво искат, абе много неосъзнати хора. Не може на 60г да питаш за кого да гласуваш.!
– хората са объркани от предходните мафиотски структури и правителства и затова нямат вяра почти на никого.
– На 60години хората са болни от деменция и за това не всеки може да дочака пенсия с тези вдигнати години за пенсиониране.Някоии са взели много пари от Европейски фондове без да имат животни и се правят ,че не помнят.Тези който ги раздаваха средствата да се сетят ,или нов прокурор ще ги подсети ,че имат да връщат на държавата.
– Безверието цари навсякъде

(ОБЩО - 916, Днес - 1)