ИЗГЛЕДАЙ – СпецПрокуратурата ОТСЕЧЕ – Да Кажеш На ПКП, Че Е ПКП, НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!
Днес Спецпрокуратурата излезе с важно съобщение. То било по повод множеството запитвания от медиите и щот се съобразявали с големият обществен интерес, а не защото са длъжни да се самосезират за най-големия позор за България !? По сигнали от Христо Иванов била образувана преписка, явно от немай къде … И днес доживяхме да ни информират за резултатите от чутовищното им разследване … Ама защо ли нямаше зрелищен брифинг, на който да обявят резултатите, а ?…Та, нали те били изискали купища документи по случая и снели сума ти показания, че и „техническа експертна справка“ били сътворили даже ! Вижте резултатите и решенията им …

ИЗГЛЕДАЙ – СпецПрокуратурата ОТСЕЧЕ – Да Кажеш На ПКП, Че Е ПКП, НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!
ИЗГЛЕДАЙ – СпецПрокуратурата ОТСЕЧЕ – Да Кажеш На ПКП, Че Е ПКП, НЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ !!

А ето как коментираха тази новина  хората във ФБ:
– Няма живот в тази корумпирана държава 😪
– ЛЪЖЦИ И ЛЪЖА!
– Така е, прокуратура, полиция, служби, парламент, всеки си прави каквото си поиска. Честност и откритост няма! Всеки е човек на всеки. Ние още 50 години ще си лежиме на дивана и от него ще се оплакваме само у фейсбук, пък те нека ни правят на малоумни маймуни
– Няма Държава. България е разграден двор. Като под турско робство сме…… шепа властни ( кръвожадни за власт) хора съсипват цял един народ !
– Както са тръгнали нещата в един момент , Бойко може за се окаже премиер на празна държава , с неговата проста администрация и останалите живи пенсионери .
– Гешев за пореден път доказа, че е една позорна марионетка ! 😡🤮😡
– Търговия с влияние,заплаха с убийство…………Злоупотреба с власт…Няма данни……..баси пародията,в която живеем.Е сега поне знаете,що хората мрат по стълбища на болници и взимат по 24лв на ден помощи, а на Баце чекмеджето трака ли трака………..
– Е, това се казва прокуратура! И на врабците е ясно , че това е Борисов. Но , ако признаят в кюпа е и гл.прокурор и бившия и други висшестоящи лица. Докато тази проказа не се отстрани напълно, България ще се разяжда все повече и повече! Нещо, да не ви е ясно?
– Браво на прокуратурата!Толкова Ви вярваме!Всичко е точно така!😜
– Кратуната е чист като сълза, честен и почтен човек, лев не е откраднал, картофи си гледа. Даже един ден ще събере от заплата да санира къщата. Беден и честен!
– Да кажеш на някой, който е ПКП, че е ПКП, всъщност не е престъпление. То си е самата истина и тук прокуратурата е права. Няма престъпление, само констатация 😉
– Веднага да се сезира прокурора наблюдаващ наблюдаващия прокурор на Главния прокурор 🙂 Абсурдистан
– Каскета се занимава с истински важните неща в държавата – контрабандата на арпаджик в Долно Камарци и незаконно сварената ракия в Говедарци.
– Урааа! ПКП не е ПКП и няма данни за престъпление! Трижди Ура! Правилно – какво престъпление е извършил Светиня му? Той просто е изказал на малко замотана глава една обективна истина! 🤣
– Какво престъпление търсите тук ? Веднъж Борисов ще каже истината за председателя на народното събрание и какви хора ни управляват и вие веднага престъпление ! Браво на прокуратурата че доказа че истината не е престъпление !
– Не бе,….просто фафла, а…..???!!!Що си мислят че като са прости и целият Народ,трябва да е по -прост от тях???!!!За сведение на прокуратурата питам?!
– Мдааа, ПКП може да се кефи вече! 🤣
Няма престъпление има само определение!!!
– Прокурорът на Пеевски оневини човекът на Пеевски
– бобокови,случая със съветниците-пълен фарс и нагласени действия,братята в ефир си го казаха по голям разбойник от боку няма,начетени и почтенни хора,тази гешефтура е срамно петно за България надявам се след изборите заедно с толупа да си заминава и тя!

(ОБЩО - 2 582, Днес - 1)