ИЗГЛЕДАЙ – Професор ИВО ХРИСТОВ Гостува На СЛАВИ ТРИФОНОВ в 7/8 TV
Професор ИВО ХРИСТОВ е Магистър по право и доктор по социология на правото на Софийския университет „Св. Климент Охридски“.
Специализирал е в няколко престижни института, университета и школи по света: във Вашингтон, Москва, Италия, Австрия – Виена.
От края на 2016 г. е професор в Пловдивския университет „Паисий Хилендарски“. Проф. Иво Христов е бил експертен сътрудник на Комисиите по правните въпроси към 38-о, 39-о, 40-о и 41-вото Народно събрание. Той е уважан от огромна част от българите ! Вижте гостуването му при Слави, изключително интересно е.

 

ИЗГЛЕДАЙ – Професор ИВО ХРИСТОВ Гостува На СЛАВИ ТРИФОНОВ
ИЗГЛЕДАЙ – Професор ИВО ХРИСТОВ Гостува На СЛАВИ ТРИФОНОВ

 

Източник: Телевизия 7/8 TV

Слави Трифонов започна с една мисъл на Станислав Стратиев, който казал, че Ивайло не е е трябвало да става цар, така е дал лош пример и свиневъдството в България западна и управлението на държавата и до ден днешен не може да се възстанови.

Професорът му отвърна с мисъл на един грък: „Целта е нищо, движението е всичко“, тоест, в желанието си да постигаш все по-големи цели, със сигурност ще постигаш и по-големи резултати, дори и да не постигнеш целта. И Иво Христов продължи расъжденията си така: „Естествено, че не можеш да бъдеш абсолютно свободен, че не може да не се страхуваш, естествено, че не можеш да нямаш съмнения, естествено, че не може да няма в теб бесове и т.н., но в битката с тия вътрешни и външни бесове, ти всъщност постигаш някакво развитие. Както казваше изключително уважавания български професор Андрей Пантев: Основният лайтмотив на българите е оцеляването. Той и торбестия плъх е оцелял след последния ледников потоп, но аз не искам да съм торбест плъх ! „

(ОБЩО - 24 615, Днес - 1)