ИЗГЛЕДАЙ – ПОДИГРАВАТ В Лицето БАЦЕ За МАГИСТРАЛИТЕ, а ОНУЙ Се КЕФИ и СКЛЯПА НА ПАРЦАЛИ
Премиерът Бойко Борисов посети предприятие за кабели в Търговище. Ето как се похвали Бойко: Заводът на кабелната компания ХОВАГ ООД в Търговище успя по време на пандемията да реорганизира част от дейността си и започна да произвежда повече оборудване за медицинска апаратура, важна за лечението на пациенти с COVID-19. Така не се наложи работници да бъдат освобождавани и над 100-те служители продължават да работят и да имат препитание. Вярвам, че след края на пандемията българската икономика ще тръгне нагоре.

ИЗГЛЕДАЙ – ПОДИГРАВАТ В Лицето БАЦЕ За МАГИСТРАЛИТЕ, а ОНУЙ Се КЕФИ и СКЛЯПА НА ПАРЦАЛИ
ИЗГЛЕДАЙ – ПОДИГРАВАТ В Лицето БАЦЕ За МАГИСТРАЛИТЕ, а ОНУЙ Се КЕФИ и СКЛЯПА НА ПАРЦАЛИ

Най-горещите коментари:
– Господин Премиер,как ще коментирате това съобщение??? “На 9.12.20 палатата на представителите в Конгреса на САЩ е приела решение да бъде спряно строителството на двата руски проекта – единия към Германия, а другия през България. Специално за Турски/Балкански поток американците са категорични, че ще бъде спрян с всички средства .Това съобщават ТАСС и германската ДПА.”
– Догодина за цели проводници
– #ОСТАВКА, МАФИОТИ И КРАДЦИ ОТ ГРОБ!!! 🤬🤮💩
– Аз ако открадна нещо и ме хванат в крачка поне ще си призная ,върна откраднатото и ще поправя нещата ,а вие от герб дори нямате тая доблест ,това дразни хората …
– Това не са успехи на герб ,а на българския бизнес ,тия където се убиват от работа и нерви да се занимават с една държавна администрация , що се хвалите не ми е ясно ?
– Какво му е хубавото че западняците правят тука бизнес и ни ползват за роби ,а нашите деца и специалисти се разбягаха по света ?
– Нечувана безотговорност! Колко човека са в тази стая по време на COVID? Абсолютно безумие! Дано не му се разболеят работниците на този работодател! И това от управляващ, който вчера се завърна от Брюксел, където бяха дискутирани строги мерки и препоръки за намаляване на контактите!
– Всичко което правиш е за твой интерес дай Бойко покажи шкафчето да ми се напелнят очите
– Бат Бойко във северо изтока- но със Въртолет- иначе ще му трябва пътни помощи, преспивания на палатки… абе североисток .
– Спри се господине…посети болниците и виж какво се случва…в държавата ни…Виж при какви условия работят лекарите,Явно живееш в твоя си розов свят…
– Какво правим с провала в управлението на кризата? Първо място по смъртност в света! Работа, работа, работа… #ОСТАВКА
– Защо в болниците в София не изписват витамини или небходимите микроелементи за тежки случаи пациенти с Ковид,на които трябва да се преливат венозно.Обещават да ги изпишат,дните минават и роднини накрая трябва да ги купуват и носят.Нямат ли болниците с Ковид отделения бюджет за закупуване на медикаменти?Ами какво се случва с хора,които нямат пари?Само витамини за венозно преливане за 5 дни струват 100 лева?Кьде е контрола вьрху зареждането на болниците?Как може такова безобразие?
– Всички, които славославите Вожда, сте съучастници в съсипването на държавата и убийството на хората, умиращи от безхаберието на това управление по болници, пред болници, по улиците и в домовете им. Вие сте Юда с тридесетте сребърника. А Господ забавя, но НЕ ЗАБРАВЯ!
– Пътуващ артист от голяма класа.Заслужава Оскар

(ОБЩО - 15 777, Днес - 1)