ИЗГЛЕДАЙ – Ето На КОГО Заприлича БАЦЕ Докато ВБЕСЕН Се Оправдава За ПЕЕВСКИ
Силивия Атипова:
Борисов влезе по време на брифинга на МНЗ за Ковид пандемията и изнесе монолог към Радев. Но никой нищо не каза. Изслушаха го. Изчакаха го да се наприказва и да си тръгне.
Усещането беше като отношението към селския луд, който е неуправляем, но хората от жал не го натирят.
В крайна сметка си е техният селски луд – отгледали са си го от малък. Изгледайте видеоКомпилацията ДОКРАЙ …

ИЗГЛЕДАЙ – Ето На КОГО Заприлича БАЦЕ Докато ВБЕСЕН Се Оправдава За ПЕЕВСКИ
ИЗГЛЕДАЙ – Ето На КОГО Заприлича БАЦЕ Докато ВБЕСЕН Се Оправдава За ПЕЕВСКИ

Изочник: БНТ

МАХЛЕНСКИ ОТЗВУЦИ ОТ ЗАЙЧАРНИКА
Онуй, явно напрегнато от изказването на Президента Радев, днес се опита да отвърне на удара, както винаги – нелепо. Той, видиш ли, не влизало в махленски спорове. Все едно не го гледаме всеки ден как е на нивото на участник в селски пазар. И обсъждащ почти също толкова съществени проблеми, както и продавачите на такъв пазар.
Великия Диверсификатор, понеже не се сеща за нещо умно, отговаря със същите думи на Президента Радев – той бил според Онуй ортак с Божков. Явно засегнат в залоеното си сърце от обвинението, че е ортак с Пеевски и Доган, Онуй с лекота стигна нивото на цървул в задочния спор.
На практика в България политиката се води на махленско ниво. Където дърленето през плета на съседа се е превърнало в ежедневие, а обвиненията кой откраднал кокошката и обрулил сливата на комшията, се приемат сериозно като национален приоритет. Ведно с увесените ченета и биенето на чела в земята при посещения от висши сили извън селото. Това е нивото на зайчарника. На махленския цървул, бивш телохранител и пожарникар, на шута на Европа и света, на Обитателя на зайчарника и останалият сам като куче /с изключение на прекрасните госпожи, които му фоткат кремовете срещу гъбички и чекмеджетата с евро и кюлчета/. Това имаме като управляващ територията. Махленско ниво!
Тук ще си позволя да не се съглася с Президента Радев. Онуй не е ортак с Пеевски. Той е пуделът на Пеевски, неговото вярно псе, което маха с опашка и лае срещу когото му кажат. Надали е тайна за запознатите с политическите процеси, че отдавна нищо не зависи от Онуй на територията. Той е голям дразнител, но на практика освен да си изпълнява ангажиментите /добре платени явно/ за едни газопроводи, хвърчила и т.н., друго не зависи от него. Той и затова си уплътнява времето с джипката и с фоткане.
Ортак е с дявола Онуй. Продал си е душата за пари и за власт. Но договорът скоро изтича. И ще гори в ада!
Елена Гунчева

Това са някои от коментарите на гледалите шоуто на Баце:
– Колкото повече го дават по медиите , толкова повече хората се отвращават от него самия и партията му.
Колкото повече , толкова по- зле!!
– Няма общо с Пеевски и Черепа, само Горанов е имал? Лъжльо
– Предвид, че лъже за всяко нещо, това си е потвърждение, че има много общо с Пеевски.
– В ЗАТВОРА СЛЕД ИЗБОРИТЕ МЪРШО БОРИСОВА !!! 🤮
– Хахаха по-скоро Турция води най-добрата си политика, като ползва Борисов за да осъществява целите си на Балканите. А Тиквата си е просто слугинаж
– тоя тъпанар, защо поне не мълчи, ами все води най добрата политика и всичко той е заслужил. На него дължим и дъното дето ударихме.
– Факт е, че в България 30 години има само БСП и поредния им опонент. 30 години дирижиран преход в полза на червената партийна и ДС олигархия и още 30 след нас. Единствените страни в соцлагера, в които службите проведоха преврата и прехода са Румъния и България. Единствените страни, в които не беше проведена тотална лустрация са България и Румъния. Това обяснява всичко и най-вече последните места в развитието. Това е истината. Прави си сам заключенията.
– при 11г власт и все някой друг да е виновен става смешно. Сам казваш че след назначаване на правилни хора тръгват нещата . Ми това е явно в Бг не се е случило.
– Страшна омраза към Румен Радев …чак ме хваща страх от такава злоба към друг човек . Политиката , като цяло е мръсна работа , особено в България .
– Аз от неговите думи единствено разбрах, че с него живеем в две различни държави. Тази България с тази успешна политика, стабилна икономика и навременни мерки в пандемията….явно не е тази България в която се намирам. От опит знам, че не са добри последствията от Ковид….ама при него са фатални.
– Влезе, прекъсна брифинга на здравните власти, говори на висок тон и т.н и т.н… Каква култура, какво поведение…?! Wow. 😲Ден пореден от изцепките на Баце. Бил ядосан и решил да дойде да се обяснява половин час и да се оправдава, кой какво казал и какво рекъл… 😁 Нали брифинга е за Covid-19 и ваксините… 🤔 Идва Баце и започна да плещи за газ, газопровод, избори и още нещо. Абе, странна работа…
– Само един гузен човек се оправдава по този начин. Вън мутрииии…
– Тоя е пътник 20 процента рейтинг да си хваща багажа към централния София ами да се обединим като Калофер и и да изхвърлим гробарите на боклука.
– Даа, „нямаш нищо общо“, апропо- както и с чекмеджето! 🤗
Затова фенове са ти такива категории, като Данчо Полицая, Ал Йо, Харалан … 🤣

(ОБЩО - 1 920, Днес - 1)