Изгледай и Отговори – НАПУСНА Ли Кмета Болницата Или НЕ Я НАПУСНА ? Кметът НАРУШИТЕЛ Ли Е ?
Всички видяхме как всевишният премиер Борисов хвана коронавирус и как магически се оттърва от него. И още на другия ден повелителят на жипките яхна своя стоманен кон и запрепуска отново из родните кърища. Чувството му за съпричасност към ближния, а и празната му кратуна, го заведоха в болницата в Пловдив, където лекуват местният ГЕРБав феодал Здравко Димитров. И как да е иначе ? Разбира се, че ще посети на крак един от водещите пълначи на чекмеджето ! И какво от това, че до преди часове оня бил в Интензивното ? Мисията „Пълни чекмеждето“ е много по-важна и трябва изкъсо да се следят бирниците й.

Изгледай и Отговори – НАПУСНА Ли Кмета Болницата Или НЕ Я НАПУСНА ? Кметът НАРУШИТЕЛ Ли Е ?
Изгледай и Отговори – НАПУСНА Ли Кмета Болницата Или НЕ Я НАПУСНА ? Кметът НАРУШИТЕЛ Ли Е ?

Източник: БТВ Новините

Как реагираха някои зрители, след като изгледаха видео връзката на Мария Цънцарова с кмета:
– Цирка беше пълен щом болен от COVID 19 излезе да посрещне премиера.Заемате местата на хора които наистина се нуждаят от болнично лечение!
– Вие гледахте ли репортажа? Човекът беше зле, едва се държеше на крака, но излезе заради онзи с джипа.
– Браво на кмета, така се посреща скъп гост.
– Ще го посреща иначе ще го духнат от кметския пост
– Ами на оня, дето го накара да излезе, му е толкова акъла, а тоя, дето сляпо се подчинява, му е още по -малко. Ако наистина спазват закона, сега на кмета трябва да му наложат глоба, както на другите хора. Какво като е дошъл премиера, той и без това обикаля като глуха кучка.
– Тия двамата са като Куку и Пипи. 😆
– „глуха кучка “ те това е,адмирации…цирка е в пълен състав
– Ето, такива хора ни управляват- позор !!
– Това е недопустимо,болен от ковид да стои пред болничното заведение и да контактува с други хора. И това е човек,който е изкаран с количка,и твърди, че е имал ниска сатурация… 🤔👎🏻Простащината е пълна с посещението на Бай Ганьо,който ще дава оценки кой кога да изпишат.
– тези тъпанари играят цирк и се подиграват с народа. Безскрупулни наглеци.
– Те на 1.0 – 1.5м от него той вика 5-6м кой прави на глупак не знам да си носи глобата и последствията не само бедните да го отнасят че и маската си сваля
– Може и да има ковид,но повече от очевидно е добре и изобщо не е за болничен стационар. Страхотна наглост при положение,че на хора в изключително тежко състояние им отказват лечение поради липса на легла. Това е нашата родина…
– беше много нагъл днес по БТВ не е само в България,навсякъде по света цари пълен хаос и не само в болниците
– Няма такива филми,а законът трябва да е еднакъв към всички и самата прокуратура трябва в случая да се самосезира…
– Той премиера е като Исус.
– От герб знаят как да лъжат ..
– Премиерът дойде и кмета оздравя
– Гледах интервюто страшно нагло се държа след като му бяха зададени директно въпросите от рода.Защо е напуснал здравнота заведение след като е под карантина.
– то първо на оня Тиквоча трябва да наложат глоба. Той къде е хукнал по болниците на свиждания на болни от Ковид? След това на кмета и не на последно място на доктора, който е позволил това.
– аз също го гледах
Не подобава така да се държи нагло кмета на Пловдив
За миг реших , че не искам да съм раждана там
– Тая простотия е от едно време.Като дойде шефа,всички да се правят на маймуни.Ма то посрещане,ма то треперене.Всички под строй,подхилкват се,мааазни,мазни…
– Недопустимо е поведението на Борисов да дава разпореждания кога да бъде изписан един болен ,пък бил той и кмет!
Цънцарова се държа като фелдфебел , крайно агресивно и непрофесионално ,чудя се защо я държат още !
И поведението на кмета е укоримо , защото можеше да уведоми Борисов , че е бил в интензивното отделение и нямаше нужда да се подлага на това унижение …. очевидно е свикнал

Вие как мислите – Напусна или Не ?

(ОБЩО - 1 572, Днес - 1)