ИЗГЛЕДАЙ – ЗАСЕКРЕТЕНОТО ВИДЕО с Инструкциите За Съставянето На ПЛАНА Срещу ПАНДЕМИИ
Завчера имахме рядкото щастие да станем свидетели на нещо невиждано и нечувано досега в света и в цялата Вселена ! ГЕРБавите и Главите Плашила на Републиката имали ПЛАН да имат ПЛАН, или нещо такова там … Ние Ви показахме пресконференцията им, на която ТЕ Гръмко, Величествено и Победоносно обявиха тази променяща изцяло живота ни новина – кликнете ТУК. На тази пресконференция министър Ботокс започна с думите, че при изготвянето на ПЛАНА са ползвани някакви Ръководства-Насоки на СЗО, но и дума повече не обели за тези Насоки – явно е, че са били ЗАСЕКЕРЕТЕНИ ! Но, ето че изтече това ЗАСЕКРЕТНО ВИДЕО с ТЕЗИ ИНСТРУКЦИИ …

ИЗГЛЕДАЙ – ЗАСЕКРЕТЕНОТО ВИДЕО с Инструкциите За Съставянето На ПЛАНА Срещу ПАНДЕМИИ
ИЗГЛЕДАЙ – ЗАСЕКРЕТЕНОТО ВИДЕО с Инструкциите За Съставянето На ПЛАНА Срещу ПАНДЕМИИ

Източник: Фейсбук

Как реагираха българите:
– Това всяване на страх, напрежение, стрес, без движение, без доходи… Няма да доведе до нищо добро!
– Това не е вярно, и в Европа се чака истинско влошаване, за да се предприеме каквото и да е било, само 6% от хората с положителен тест изобщо стигат до медицинска помощ. Проблемът у нас е, че такава изобщо липсва – личните лекари са абдикирали, бърза помощ е зле организирана и няма капацитет, болниците са много зле организирани и са превърнати изпълнители на клинични пътеки и само гледат как да източат НЗОК и личните средства на хората. Да, българинът е болен, но не от Корона вирус, а от затлъстяване, диабет и болестите на цивилизацията като цяло, но какво се предприема в тази насока? Никаква кампания за здравословен начин на живот, няма в повечето градове плувен басейн или изобщо място за спорт, децата по цял ден на компютъра онлайн обучение.
– А вие колко пъти си променяхте мнението кога да ходим на лекар.Нямало места в болниците.Лекари няма,о организация няма.Освен това с тия страхове,които всявате как човек да отиде на лекар.Смвнете тона,с който говорите,не се правете на поет и не обвинявайте бедния народ.
– „Кашляй по телефона“. Ето това е медицинската помощ. Личните лекари са се изпокрили, не приемат никого. Хора с положителен ПСР, задух и температура не смеят да идат до болницата (която е препълнена и не приема, освен ако нямаш дебели връзки и портфейл), защото милицията ги проверява и може да ги лоби, линейки не идват с дни. Разбира се, че сме виновни.
– Ми личните лекари не приемат никой… Ако случайно си вдигнат телефона, ти обясняват, да си седиш вкъщи, докато не развиеш сериозни симптоми… Развива човек симптоми, чака линейка 3 дни. Ако отиде в спешното го връщат… Тоя чува ли се въобще какво говори…
– Трябваше да дойде Covida за да лъсне като задник на месечина това, че здравната ни система никаква я няма….
– Чакам да видя министъра в ковид отделението да е дежурен. Нали се изхвърли?
– Нали вие им казвахте да стоят в къщи?Заплашвахте ги с глоби!Няма линейки!Няма лекари!Лекувахте по телефона!Сега кой е виновен?Както винаги си изкарвате опашката отвън!…Жалко за изгубените животи!Бих казала,че ще тежат на съвестта ви,но вие нямате съвест!
– Ужасни сте !Хората от вас умират защото не ги лекувате а само биете барабана и по телевизията надписите са като некролози ! Спрете се ! Успокойте хората !
– Важното е, че обикаляхте с премиера да гледате маркировката по магистралите, докато в болниците хора умират като мухи. Това вашето е геноцид.

(ОБЩО - 3 902, Днес - 1)