ИЗГЛЕДАЙ – ГРОЗНА и ШОКИРАЩА COVID РЕПРЕСИЯ Срещу НЕВРЪСТНО 2-ГОДИШНО ДЕТЕНЦЕ !
С тези думи бе пуснато това видео: ЕТО КАКВО Е ДЯВОЛСКОТО ОТНОШЕНИЕТО НА САМОЛЕТНИТЕ КОМПАНИИ КЪМ ВСИЧКИ НАС!
Когато ядеш или пиеш на борда на самолета – може да си свалиш маската. Мащабно научно проучване в Швеция (единственото правителство, което не се вписва в операцията корона на глобалистите), установи, че маските не служат на НИКАКВА ФУНКЦИЯ за предотвратяване на ковид. Така че – налагането на маски върху хората е напълно политически шантаж И ТЕРОР В/У ХОРАТА, по начина по-който някога робите са били принуждавани да носят маски!

ИЗГЛЕДАЙ – ГРОЗНА и ШОКИРАЩА Covid РЕПРЕСИЯ Срещу НЕВРЪСТНО 2-ГОДИШНО ДЕТЕНЦЕ !
ИЗГЛЕДАЙ – ГРОЗНА и ШОКИРАЩА Covid РЕПРЕСИЯ Срещу НЕВРЪСТНО 2-ГОДИШНО ДЕТЕНЦЕ !

Вълната от коментари по случая:
– Да ги съдят до дупка за погазване на правата на детето и родителите.
А всички в самолета мълчат .
Света го е страх страшно.
Боже смили се над Човека .
– Кой ще ги отсъди !?Ако народите не се обединят край със човешките ни права !Колко Гешев отсъди шкафчетата на Боку ,….!
– засега те съдят,ето,издадоха присъда и свалиха хората от самолета,но същите тези хора и ние несе възпротивихме срещу маските!
– Идиотиииии,гадовееее,
садистииии!!! 😡😡😡
Хора,трябва да защитим бъдещето на децата си,нашето бъдеще,живота който ни е даден! Живот,а не мъчение!!! Да се вземем в ръце и да определяме ние правилата,не шепа безмозъчни!!!
– …..това си помислих……та нима това дете ще зарази всички маскирани ? ТРЯБВАШЕ ВСИЧКИ ДА СТАНАТ И ПРОТЕСТИРАТ !!! ЕКСПЕРИМЕНТЪТ С ПОДЧИНЕНИЕТО И СТРАХЪТ Е УСПЕШЕН 😡😡😡
– Всички пътници трябваше да свалят маските и да слезнат от самолета, но къде ти такава солидарност…., това е много по-работещо от протестите – хората да спрат да пътуват и да им фалират авиокомпаниите…., но нали всеки гледа себе си, бърза за някъде и си мисли…., дори не мога да си представя кой какво си мисли….,може би че това ще отмине, ех от само себе си няма да отмине!😕
– Целта е всички да мълчат така със всеки ще бъде лесно да приемат всичко останало с примирение това показва че човечеството много скоро ще настъпи ваксини чипиране за нов световен ред за контрол на човечеството и както виждате за маските така ще бъде със всичко останало народа ще мълчи от страх и ще се примири това е последното време колкото и да изглежда неприемливо.Ако народа се събуди това ще бъде добре че всичко това може поне да се случва по късно в времето но няма да се спре това ще се случи независимо от протеста на хората .Бог да ни е на помощ.
– Онези са си роби, седят и мълчат, ами ако всички слезнат от самолета. НО те вече са с робско мислене. Това е съвременната демокрация. МИзерия.
– Ужас!До къде я докарахме, че децата на тая възраст и те да имат проблеми. Не отстъпвайте. Търсете си правата и ги осъдете .
– Егоизма ни пречи, това е. В хранителен магазин без един клиент, продавачката не ми продаде хляб, до като не си сложих маската. Тя беше си свалила шлема, вдигна го, като влезнах. Имат камери. Трепери за хляба си. В капана сме.Тази цивилизация си отива.
– САМИ СИ ГО НАПРАВИХМЕ…
НИЕ СМЕ ВИНОВНИ, ЧЕ СТИГНАХМЕ ДО ТУК.. НИКОГА НЯМА ДА НИ ЗАДОВОЛЯТ ДЖАДЖИТЕ И ФЕЙК ЖИВОТА И ТЕЗИ КОИТО ГО КОНТРОЛИРАТ ЩЕ СТАВАТ ВСЕ ПО НАГЛИ…

ИЗГЛЕДАЙ – ГРОЗНА и ШОКИРАЩА Covid РЕПРЕСИЯ Срещу НЕВРЪСТНО 2-ГОДИШНО ДЕТЕНЦЕ !
ИЗГЛЕДАЙ – ГРОЗНА и ШОКИРАЩА Covid РЕПРЕСИЯ Срещу НЕВРЪСТНО 2-ГОДИШНО ДЕТЕНЦЕ !

 

(ОБЩО - 30 436, Днес - 1)