ИЗГЛЕДАЙ – Главният ШОФЬОР Привика Главните ПЛАШИЛА На РЕПУБЛИКАТА !
Главният Шофьор на Републиката събра Главните Плашила на Републиката преди малко. И Той се изказа: „Целият свят е в пандемия. Здравната ни система се бори героично в момента. Винаги на първо място, във всяко едно наше действие са стояли животът и здравето на българите. Радвам се, че имаме и много оздравели. В същото време следим и процента на заразените. С нито една мярка не трябва да прекалява, нужен е баланс. За да бъдат увеличени доходите и пенсиите, за да помагаме на бизнеса, дори за закупуването на ваксините или за подкрепата на болничните заведения –за всичко това трябва да имаме работеща икономика. Обсъждаме актуалната обстановка със здравния министър и членовете на Националния оперативен щаб. Всеки доклад на лекарите се анализира внимателно.“

ИЗГЛЕДАЙ – Главният ШОФЬОР Привика Главните ПЛАШИЛА  На РЕПУБЛИКАТА !
ИЗГЛЕДАЙ – Главният ШОФЬОР Привика Главните ПЛАШИЛА На РЕПУБЛИКАТА !

Източник: ФБ/Бойко Борисов

Как реагираха в страницата на главния Шофьор:
– – Крайно време е Б.Б. да спре да дава акъли за неща, от които нищо не разбира. Ама и експертите го гледат умно, и не смеят да се обадят, защо толкова ги е страх да му кажат истината. Трябва да се затворим поне за две седмици , за да могат лекарите и целият медицински персонал да отдъхне и да се подредят малко болниците. Сега е пълен хаос и толкова голяма смъртност е показател , че положението е критично.
– Може ли поне веднъж решенията да се вземат от хора, които разбират от проблема? Поне веднъж чуйте, г-н Борисов, какво казват специалистите, хората, които са учили за това! И спрете за провала с овладяване на кризата да търсите причината у хората. Ако има проблем със спазване на мерките, то до голяма степен вината е и ваша – като на управляващи. Мерки, които се сменят през два дни, въвеждането на мерки, лишени от логика – това също е причина хората да нямат респекта от мерките. Така и не чухме, не видяхме какъв е планът, по който се движим. А все за план говорите.
– ВИНАГИ на първо място седят чекмеджетата при вас … Във ВСЯКО едно действие се вижда как се работи, за да се ПЪЛНЯТ чекмеджетата. Трябва да има БАЛАНС, но чекмеджетата да са ПЪЛНИ 😃.
– Какво обсъждаш бе!Колко лекари и учители починаха,хората умират на стълбите пред болниците!Неадекватни са ти мерките,пълен провал!
– Какво обсъждаш бе!Колко лекари и учители починаха,хората умират на стълбите пред болниците!Неадекватни са ти мерките,пълен провал!
– Г-н Борисов вие имате спешна нужда от психолог. България е на първо място по смъртност в Европа, а вие твърдите че здравната система работи. Некадърното и алчно управление на ГЕРБ този път струва човешки животи. Холандия, Германия, Великобритания и Испания вече имат план за ваксиниране! Нашето правителство не планира подобно нещо и хората умират по стълбите на болничните заведения. Премиерът си обикаля с джипа и с всеки свой ход нанася непоправими щети по България и българския народ…
#Оставка
#Съд
#Затвор
– Борисов, вече прекалихте с тази икономика. Всички заведения за вкъщи и с доставки, магазините онлайн продажби, останалите за 1-2 месеца ще почиват. Пандемията е равна на война, бъди отговорен!
Или вече е планирано кога да се затвори държавата и преди тази дата не става, да не ви се нарушат плановете!
– Лъжеш! Никой не мисли за здравето на хората! Мисли се само за пари!
– Господин премиер хаиде да се направите на малко смел защото държавните и общинските болници изнемогват на натиска а частниците са си частници те се ръководят от друга политика и принципи след като ви е толкова мил народа дайте 2 3 седмици одих на медиците да си вземат въздух нищо че това ще ви направи по непопулярен то повече от това няма и накъде и нищо че март има нема збори и ви е шубе та чак зъбките ви такат бъдете мъж и тропнете по масата можеби ако спасите някои и друг медик и учител гласоподавателите ще бъдат по благосклонни към вас но за това трябва смелост която явно при вас няма сега се раздават пари и които не си е поискал тои не е получил хайде малко по смело а

 

(ОБЩО - 4 792, Днес - 1)